Het NON Het NON

Ingrid Scholtheis

Scholtheis Documenten Management & Ing-Vite

[Branche] Overige

Bedrijfs-omschrijving

Ik heb twee bedrijven: "Orde in Zaken", een bedrijf waar ik al 20 jaar aan werk als document management- en workflow- consultant, met klanten die voornamelijk in Duitsland en Oostenrijk zitten. Met de Lean Yellow- en Green Belt heb ik mijn kennis over bedrijfsprocessen verdiept. Inmiddels ben ik opleiding voor de Lean Black Belt.

Daarnaast heb ik Ing-Vite, een bedrijf wat focust op zelfontwikkeling, burn out preventie, ontspanning en jou uitnodigt om een toekomst te creëren die voor JOU werkt. Hierbij gebruik ik de methode van de pragmatische psychologie, en de menselijke aanpak die ik dit bedrijf aan anderen leer, pas ik uiteraard ook toe in mijn eerste bedrijf: Orde in Zaken.

Wil je meer weten? Ik drink graag een kopje koffie met je!

Specialisaties

#Burnout preventie #Ontspanning #AccessBars #BellyRevolution #BarsInBusiness #DocumentManagement #Workflows #Workflowoptimalisatie #Fun #Persoonlijkheids Ontwikkeling #Meer Gemak in je Leven #Lean Yellow Belt # Lean Green Belt #In Opleiding voor Lean Black Belt #Culturele verschillen tussen Duitsland/Oostenrijk en Nederland #Privé Sessies met de methode van de Pragmatische Psychologie

Eerstvolgende workshops:
4 November 2023 - Alkmaar - 1-daagse Access Bars opleiding
11 November 2023 - Alkmaar - 1 daagse Belly Revolution opleiding

Adres

Willem Hedastraat 17
1816 KC Alkmaar
Telefoonnummer: 0611030922

Social media

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl