Het NON Het NON

Mylene Meijer

All Colors

[Branche] Administratie, belasting, accountant

Bedrijfs-omschrijving

UW EIGEN FINANCIELE AFDELING OP KANTOOR OF IN DE WINKEL?

Vindt u het ook lastig dat uw boekhouder altijd pas de cijfers heeft na afloop van een kwartaal? En dat het dan eigenlijk al te laat is om in grijpen of te corrigeren? Dat er nooit op korte termijn gegevens beschikbaar zijn om een snelle beslissing te nemen over investeringen of financieringen? Of vindt u het bijhouden van de administratie, de betalingen en alles wat met personeelszaken te maken heeft een opgave? Dan kan ik u hiervoor een oplossing bieden!

Ik kom met mijn laptop bij u in de winkel of op kantoor zodat uw financiële administratie om de twee weken, één keer per maand of elke andere gewenste periode bij werken. Ik boek de inkoopfacturen in, werk de bank helemaal bij, boek uw kasstaten in, kan de betalingen doen en verzorg de verkoopfacturatie. Ik zet uw gehele administratie op poten, verzorg uw BTW aangiften, onderhoud uw debiteuren, stuur aanmaningen en bel uw achterstallige debiteuren na. Hierbij kunt u gebruik maken van de software die ik reeds zelf gebruik (Snelstart) of ik kan dit verzorgen op uw eigen reeds geïnstalleerde software, daarbij gebruikmakend van alle technische mogelijkheden die ons momenteel ter beschikking staan zoals het automatisch inlezen van bankgegevens en inkoopfacturen. Bovendien werk ik sneller en voordeliger dan een accountant en hoeft u geen administratief medewerker in vaste dienst te nemen.

Tijdens mijn werkbezoek komen regelmatig allerlei lopende zaken ter sprake zodat u tegelijkertijd een sparringpartner heeft voor eventuele problemen of juist voor de kansen. Uiteraard nemen we tevens de resultaten van uw bedrijf regelmatig door. Kortom, laat uw administratie door mij verzorgen zodat u uw eigen werk kunt doen!

Specialisaties

Het opzetten en onderhouden van de financiële administratie van ZZP-ers en MKB, gebruik makend van alle digitale mogelijkheden.
Unieke service: het verwerken van de administratie op uw eigen kantoor, via mijn laptop of met uw eigen reeds in gebruik zijnde financiële software. Werkzaamheden: inboeken facturen, bank bijwerken, betalingen doen, debiteuren beheer, aangiften. Regelmatige rapportages met bespreking van de cijfers. Overleg en advies over personeelsbeleid, financieringstrajecten, budgettering en beheer kostenplaatsen.

Adres

van Everdingenstraat 9
1814HA Alkmaar
Telefoonnummer: 06-10666657
www.allcolors.nl

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 29 33 38 73
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl