Het NON Het NON

Priscilla Klercq

JongStressVRIJ

[Branche] Gezondheidszorg

Bedrijfs-omschrijving

Mijn missie is: "Alle JongVolwassenen inzicht en richting geven in hun leven, zodat eenzaamheid, burn-out en depressieve gevoelens verleden tijd zijn"

Ik counsel jongvolwassenen met Stress/Burn-out, Angst/Paniek en Depressieklachten. Maatwerk, persoonlijk en zonder wachtlijst! Daarnaast ondersteun ik ook de ouders - verzorgers - naasten.

Dat doe ik door o.a.

1 op 1 sessies
Workshops
Trainingen
Online sessies
Opleidingen

Ik zet deze werkwijze in:
- Methodiek JongStressVRIJ
- Stressmeting
- Dag structuur
- Levenslijn
- Exposure
- Interview
- Passie en Talentscan
- Kernkwaliteiten in beeld
- Systeemgesprekken
- Webinars

Professioneel val ik op door mijn manier van counselen/opleiden, dat houd in dat ik het zo inzichtelijk kan maken voor een ander om sterke krachten van die persoon naar boven te halen en daarmee de doelen te halen die gesteld worden. Ik kan door mijn persoonlijkheid allerlei mensen enthousiasmeren en daarmee op verschillende niveaus mensen in beweging krijgen.

Ik sta klaar voor jou als jongere en als ouder bij JongStressVRIJ!

Specialisaties

Eenzaamheid, Stress, Depressieve gevoelens mogen nooit de leidraad zijn in het leven van jongvolwassenen. Er heerst in mijn ogen nog teveel een taboe op dit onderwerp, waardoor er juist eenzaamheid ontstaat.

Mijn missie is dan ook:

“Alle jongvolwassenen inzicht en richting geven in hun leven, zodat eenzaamheid, Burn-out en depressieve gevoelens verleden tijd zijn”

Ervaar je vaak:

Spanning
Geen energie
Druk hoofd
Negatieve gedachten
Vaak wakker worden snachts
Uitputting
Verdiet
Duizeligheid, hartkloppingen

Kom je er gewoon even niet meer uit?
Dit kan voor veel verwarring en angst zorgen. Ineens klachten die opkomen waar je voorheen nooit last van had. Negatieve gedachten die je niet meer uit kan schakelen. Energie die je niet meer kan opbouwen en ga zo nog maar even door.

Ik sta naast jou als counselor. Dat betekent dat jij de regie hebt ik en ik jouw stok achter de deur. De tools en trics die aangereikt gaan worden verschaffen jou uiteindelijk het inzicht die je nodig hebt om dingen te veranderen in jouw leven.

Je weet bij mij gelijk waar je aan toe bent. Ik ben duidelijk, eerlijk, direct en empathisch. Vaak krijg ik terug dat cliënten dat enorm in mij waarderen. Vooral omdat ze bij de intake al duidelijk hebben waar het grootste probleem zit. Ze gaan hier dan opgelucht en met een plan de deur uit. Ze hoeven het eindelijk niet meer alleen te doen.

Ook zijn de sessies vaak luchtig en verhelderend. Vaak zeg ik de problematiek die je ervaart is al lastig genoeg, laten we er hier geen zware kost van maken.

Ik hoop je heel snel te zien binnen onze mooie praktijk! Mooiste werk dat er is!

Adres

Oostwal 2
1747 EZ Tuitjenhorn
Telefoonnummer: 0651887762
www.jongstressvrij.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl