Het NON Het NON

Nico Berger

De TelefoonCentrale / Uranus beheer

[Branche] Zakelijke dienstverlening

Bedrijfs-omschrijving

Het idee

Welkom bij De TelefoonCentrale. Een modern, kleurrijk gebouw waar kleine en middelgrote ondernemers (net)werken en elkaar creatief inspireren. We verhuren flexplekken, werkplekken, kantoorruimte en vergaderruimte per uur, dag of meer aan kleine en middelgrote bedrijven. Stuk voor stuk ondernemers met een sterke eigen identiteit, die open staan voor het nieuwe denken en werken.

Niet 'zomaar' een werkplek
De TelefoonCentrale is namelijk niet ‘zomaar’ een werkplek. Het is een huis waar ondernemers samenkomen en met elkaar willen werken. We huisvesten bedrijven uit de architectuur & stedenbouw, design & communicatie, fotografie & video, ICT services & automatisering, onderwijs & wetenschap, kunst & cultuur, voeding & gezondheid, agribusiness, mode, lifestyle, sport & games en onderzoek & advies. De TelefoonCentrale is voor ondernemers, z(z)p’ers, freelancers en starters met een idealistische of realistische inslag, die de meerwaarde zien van het nieuwe werken en graag hun inspirerende inbreng willen geven.

Uitstekend bereikbaar
De TelefoonCentrale heeft alles in zich om het nieuwe werken te faciliteren. Er is volop ruimte in en rond het gebouw. Het is uitstekend bereikbaar, direct vanaf de A9. Op het terrein zijn ruim 300 gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders en bezoekers. Het gebouw beschikt bovendien over een glasvezel internetverbinding.

Creatieve interieurs
Van huurders wordt verwacht dat ze extra aandacht besteden aan de aankleding van hun werkruimte. De geijkte bureaus en archiefkasten zijn niet welkom. Alle wanden zijn van glas en je kunt overal binnen kijken. Daarom moet de inrichting van elk kantoor passen bij de rest van het gebouw. Modern, hip of retro dat maakt niet uit. Als het maar creatief is!

Specialisaties

Verrassingseffect bij binnenkomst

Wie voor het eerst De TelefoonCentrale binnenstapt, zal verrast zijn. Een oud gebouw heeft een nieuw leven gekregen. Zet één stap over de drempel en sta in een omgeving die helemaal van deze tijd is.

In De TelefoonCentrale werkt alles net even anders. Een ontvangstruimte met lekkere luie loungestoelen? Vergeet het maar! De creatieve inrichting met oude werkbanken, bijzondere wandbekleding, kunstwerken, bloemstukken en houten kistjes aan de wand met oude telefoons zetten de toon. Dit is namelijk niet alleen een plek om te werken, maar ook om te ontspannen en vooral geinspireerd te raken. De TelefoonCentrale biedt ruimte aan innovatieve bedrijven en zelfstandigen die willen sparren met gelijkgestemden, maar ook kunstenaars worden uitgenodigd een bijdrage te leveren. Sport, cultuur en bedrijfsleven vinden elkaar hier. De TelefoonCentrale is een plek om je te laten inspireren en van het leven te genieten.

,,Het gaat vooral om het creëren van een gemeenschap van ondernemers die elkaar versterken”, vertelt Nico Berger. ,,Als je over de gang loopt, kun je door de glazen wanden andere mensen zien werken. Het nodigt uit contact met elkaar te maken. Dat effect wordt versterkt door het gezamenlijk gebruik van de lunchroom en de centrale hal waar je elkaar kunt ontmoeten.” ,,Door kruisbestuiving op andere, betere ideeën komen. Dat is een onderdeel van de filosofie die achter De TelefoonCentrale schuilt”

Adres

Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar
Telefoonnummer: 072 2010233
http://www.detelefooncentrale.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl