Relaxed Ondernemen, borreldonateur op 3 juli 2015

Relaxed ondernemen borreldonateur NON borrel vrijdag 3 juli

Een heldere marketingstrategie als fundering van jouw onderneming

Lekker achteroverleunen en de successen staan in de rij aan je sofa? Nee hoor, Relaxed ondernemen betekent niet dat je stil kunt gaan zitten. Maar daarvoor ben je ook geen ondernemer geworden toch? Om relaxed te kunnen ondernemen heb je een goede marketingstrategie nodig. Samen met een gezonde dosis passie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Ons doel is niet de ondernemer klakkeloos al het marketingwerk uit handen te nemen, maar de ondernemer zelf inzicht te geven in het proces. Zo ben je zelf in staat effectief marketing te bedrijven en de ideale klant aan te trekken.

 

1-jarig bestaan Relaxed ondernemen

Suzanne Glorie, al jaren NON lid en tevens lid van de evenementencommissie van het NON, is een ervaren vakvrouw als het om marketing gaat. Inmiddels al dik tien jaar als ondernemer. Op een netwerkbijeenkomst ontmoette zij Linda Blankendaal, eveneens een marketeer in hart en nieren. De dames bleken zoveel raakvlakken te hebben, dat een samenwerking niet uit kon blijven: hetzelfde vak, dezelfde passie en gedrevenheid, hetzelfde werkgebied en zelfs dezelfde hobby’s. Niet veel later was Relaxed ondernemen een feit!

 

De succesformule

Wij voeren marktonderzoek uit op brancheniveau en ontwikkelen vanuit de uitkomsten trainingen op maat. Daarnaast hebben wij een pakket marketing- en communicatietrainingen waar iedereen zich voor kan inschrijven. Om de nieuw verworven kennis en inspiratie daadwerkelijk toe te passen in de praktijk begeleiden wij ook 1:1 waarna je met een tas vol kennis en zelfvertrouwen de markt betreedt.

 

Wij zitten niet stil, maar blijven Relaxed!

Bijna een jaar na de oprichting maken we de balans op. Met inmiddels een fantastisch bestand tevreden klanten, Sterk Netwerk, een opleidingscentrum in ontwikkeling en ons eerste personeelslid hebben we na 1 jaar al heel wat te vieren. Daarom zijn wij op 3 juli a.s. de borreldonateur van het NON. En omdat het feest is, maken wij er een hele speciale borrel van met een aantal leuke verassingen!

Vier je met ons mee? Dan zien we je graag op de NON borrel in De Koning Eten & Drinken op vrijdag 3 juli vanaf 17.00 uur.

 

Tot dan!

Suzanne Glorie een Linda Blankendaal

www.relaxedondernemen.nl

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl