Shake Up Your Business 2017 – flink opgeschud!

IMG_2047Op 15 november waren we met ruim 40 ondernemers te gast in het nog niet zo lang geopende Filmhuis voor Shake Up Your Business. Een prachtige locatie die zeer geschikt blijkt te zijn voor de speciale gastspreker die we dit jaar binnen hebben gehaald. We hebben het natuurlijk over Coen Jutte, bekend als muzikaal cabaretier, annex verandergoeroe. Met zijn stuk De Notenkraker, zet hij ondernemers op geheel eigen wijze aan het denken wat ondernemerschap is en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Hoe dat dan gaat?

Dat hebben de NON-leden en andere ondernemers mogen ervaren in een muzikale rollercoaster van ruim 1 uur.
Het NON zou het NON niet zijn als het evenement niet op een originele wijze geopend zou worden. Bij binnenkomst kregen alle gasten een noot, dat leverde natuurlijk direct nodige gesprekstof op. Voordat Coen begon, kregen we de opdracht om de noot daadwerkelijk en spreekwoordelijk te kraken en met je buurman of –vrouw over je onderneming te sparren.

Na deze korte introductie werd iedereen door Coen nog verder opgeschud en uit zijn comfortzone getrokken, de benen gingen los en binnen de kortste keren ging iedereen in polonaise door de zaal. “Wat een sfeer en openheid”, waren Coen zijn woorden. De rest van de tijd was een muzikaal en tot nadenken aanzettend geheel waarbij iedereen getriggerd werd om naar zichzelf en de manier waarop je in je onderneming staat te kijken. Durf uit je eigen comfortzone te stappen om zo jezelf op je geheel eigen wijze te laten zien.

IMG_2054Met een ultieme eindklap trok Coen iedereen nog eens flink uit zijn comfortzone, er zou een vrijwilliger aangewezen worden om onder muzikale begeleiding van Coen de hele groep toe te zingen, de spanning was te snijden! Uiteindelijk heeft Merel Kruize de gehele groep toegezongen, wat een lef om zo zonder ervaring de hele groep toe te zingen. Dat is pas je eigen grenzen verkennen en opschuiven!

Wat hebben we genoten en wat was dat uur snel voorbij. Dit proeft naar meer!

Na afloop hebben we nog gezellig nageborreld bij het Filmhuis met heerlijke hapjes. En prachtige en goed verzorgde locatie!

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl