Stukje van de voorzitter maart 2016

Menno Godthelp voorzitter van Het NON

Op donderdag 18 februari hebben we het lustrumfeest gevierd. We bestonden toen (bijna op de dag af) 20 jaar. We vierden ons porseleinen jubileum. Dan zou je denken dat dit een fragiel bestaan is, maar het tegendeel is waar.
Het NON staat stevig in de markt. We hebben het lidmaatschapscriterium gewijzigd waardoor grotere bedrijven ook lid kunnen worden. We hebben een groot evenement georganiseerd met andere netwerkorganisaties zodat we Andre Kuipers naar Alkmaar konden halen. We hebben recent de zeer succesvolle social media workshops gehouden.
Kortom, het NON zorgt voor goede evenementen en biedt voor ieder wat wils.

Het feest heeft onze zinnen geprikkeld. Op verschillende momenten werden onze zintuigen uitgedaagd. Het was een leuk en verfrissend feest op een bijzondere locatie. Met een heel toepasselijk thema. Let’s make NONsense. Het was zeker geen onzin. Het was juist heel zinvol, omdat het een mooi moment was waar we elkaar weer wat beter hebben leren kennen.

Dat is precies waar het NON voor staat. Op een ontspannen en zinvolle manier netwerken. Door de evenementen die georganiseerd worden komen de contacten bijna vanzelf tot stand.

Ik zie je graag op de borrel vrijdag aanstaande.

Menno Godthelp

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl