Stukje van de voorzitter november 2015

Menno Godthelp voorzitter van Het NON
Menno Godthelp

Afgelopen weekend liep ik in een bosachtige omgeving. Ik was daar al een tijdje niet geweest. Nu was heel duidelijk te zien dat de herfst haar intrede had gedaan. Prachtig.

Ik realiseerde me ook dat ik op die bewuste plek dagelijks kwam en dat die verandering, naast de kleurenpracht, me aan iets anders deed denken. Want is het niet zo dat we dagelijks doen wat we moeten doen, zonder er al te veel bij na te denken. Bijna op de automatische piloot? En is het niet zo dat juist de dingen die afwijken van het ‘normale’ ons een boost geven?

Een onderneming hoeft helemaal niet ‘disruptive’ te zijn om op te vallen. Een verandering valt op ook. Volgens mij hoeft het allemaal niet zo groot en bijzonder te worden aangepakt. Maar verandering maakt zaken doen voor jezelf leuker en het levert ongetwijfeld hernieuwde contacten op.

Maak gebruik van de borrel of een evenementen om elkaar beter te leren kennen en zo jou onderneming een boost te geven.

Ik zie je graag op de borrel vrijdag 6 november

Menno Godthelp

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl