Stukje van de voorzitter juli 2016

Annemieke-brouwer-foto.jpg
Voorzitter Annemieke Brouwer

Eet en weet

Al een jaar van tevoren is de opzet bekend. Maar dan…..Moet het nog tot in de puntjes geregeld worden. Op zoek naar een geschikte locatie, mensen die willen spreken en natuurlijk zorgen dat mensen op de hoogte zijn van de activiteit en maar al te graag mee willen doen. De evenementencommissie en de PR commissie hebben de handen goed ineen geslagen en samen voor een geweldige ‘eet en weet’ gezorgd.

De eet en weet is een mooie combinatie van genieten van heerlijke gerechten en interessante verhalen van drie van onze leden. Robbert van der Weide beet samen met het voorgerecht de spits af. Hij vertelde over het levenstestament. Een testament waarin de besluitvorming van een bedrijf opgeschreven wordt voordat mensen niet meer in staat zijn dat zelf te doen. Denk bijvoorbeeld aan dementie.

Tijdens het hoofdgerecht luisterden 60 mensen aandachtig naar Natasha Ioppi. Zij legde uit dat de uitstraling en boodschap van een bedrijf hetzelfde moet zijn. Denk daarbij aan de chocola van Tony Chocolonely. Zij geven door de niet eerlijke verdeelde stukjes chocola aan dat er gestreden moet worden voor een eerlijkere wereld.

Tot slot, u raadt het al. Het nagerecht, maar deze keer in combinatie met Peter Leenders. Hij vertelde hoe je als ZZP’er aan procesoptimalisatie kan doen en hoe je kan zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt. Gestroomlijnd verliep de eet en weet ook zeker. Ik vind het fantastisch om te zien dat leden tijd vrij maken om hun kennis op een leuke manier te delen en heb respect voor alle mensen die zich zo belangeloos inzetten om de mooie evenementen van het NON te organiseren.

Terugkijkend op een gezellige, zeer geslaagde eet en weet, waar mensen zelfs na de koffie bleven ‘hangen’, past alleen een gevoel van trots dat de leden van het NON dit met elkaar mogelijk maken.
Nog twee evenementen te gaan voor de zomervakantie (de workshops bij de Rabobank op 24 juni en de borrel op 1 juli). Ik wens iedereen hierbij alvast een fijne vakantieperiode.

Annemieke Brouwer

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl