Stukje van de voorzitter juni 2016

‘De kop is er af’

Annemieke-brouwer-foto.jpg

Annemieke Brouwer

19.30 uur, maandag 9 mei. Met een hoofd vol vragen stap ik in mijn auto. Wat zal er gezegd worden? Welke doelen kunnen er behaald worden en hoe kan ik mijn steentje bijdrage? Niet de spanning, maar nieuwsgierigheid overheerst onderweg naar mijn eerste bestuursvergadering. De vergadering verloopt goed. Het plan om contact te zoeken met andere netwerkverenigingen in de buurt wordt enthousiast ontvangen en de eerste afspraken zijn gemaakt.

Tijdens de eerste vergadering ben ik aftastend geweest en heb ik vooral goed geluisterd. Dat is vaak ook de basis voor een goed gesprek. Tijdens ‘NON ontmoet’ op dinsdag 17 mei, blijkt dat eens te meer. Aan de hand van een A4-tje met verschillende vragen komen leuke gesprekken op gang. Mensen raken met elkaar aan de praat over hun grootste uitdaging of de vraag: waarom doe je wat je doet? De sfeer is open, de gesprekken lopen soepel, mensen raken geïnteresseerd en willen steeds meer weten.

Het is mooi om te zien dat er enthousiast gebruik wordt van zulke bijeenkomsten. Er zijn veel mogelijkheden om met elkaar in contact te komen (zoals borrels, bedrijfsbezoeken, eet en weet, NON ontmoet, shake up your business) en ik ben bovenal trots op iedereen die zich inzet om het mogelijk te maken.

Annemieke Brouwer.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl