Succesvolle GoSocial over LinkedIn

Gastvriendelijke impressie van Het NON- Expertmeeting

Het was een mooie, nuttige GoSocial Expertmeeting vond ik, op 19 februari, over goed LinkedIn gebruik voor ondernemers. Door specialist Martijn Holtes werd deze gegeven, voor naar mijn schatting ca. 60 deelnemers.

Voor mij was het mijn eerste live kennismaking met het NON. En dat was meteen een dubbel positieve. De workshop van Martijn was voor mij meteen reden en goede voeding om mijn LinkedIn-profiel stevig aan te passen. Dat is daardoor nu al meteen goed opgeknapt. (Maar kan vast nog beter; dus als je nog tips hebt :-)?).

Mijn tweede positieve beleving was die van de sfeer van de avond . Ik was wat brutaal zonder aanmelden gegaan, maar werd heel gastvrij ontvangen en kon zo meedoen. En tijdens de meeting had ik meteen leuk contact met verschillende andere deelnemers/NON-leden. Achteraf kreeg ik zonder verplichting de keuze voorgelegd om alsnog wat te betalen voor de meeting, of meteen lid te worden van Het NON. Mijn specialisme is het ondersteunen van teams, organisaties en netwerken bij samenwerking en verandering.

Ik vond deze NON-avond zowel inhoudelijk als qua sfeer zo prima, dat ik meteen lid van Het NON geworden ben. Echt mooi als je je cultuur als netwerk zó vanzelfsprekend uitstraalt. Ik kijk alweer uit naar de de volgende activiteit op 6 maart. En ik hoop natuurlijk snel meer leden van het NON te leren kennen. Tot ziens dus.

Met hartelijke groet,

Mart Stel
Bloeisupport

N.B. Op 13 mei vindt weer een nieuwe GoSocial Expertmeeting plaats. Het thema en programma worden binnenkort bekend gemaakt, maar het zal zeker weer interessant, leerzaam en inspirerend worden. Noteer de datum alvast in je agenda: 13 mei 2020!

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl