Terugblik Eindejaarsdiner 2016

Gepeperd Eindejaarsdiner

foto Eindejaarsdiner 2016Foto Eindejaarsdiner 2016foto Eindejaarsdiner

“Eindig het jaar met de blik vooruit, zegen je successen. Dát is zinvol. In elk geval zinvoller dan terugkijken en treuren over wat mis is gegaan of niet gelukt. Tenzij je terugkijkt om te leren van jezelf. Hoe heb je iets gedaan? Hoe pakte dat uit? Zie je kansen om het beter te doen? Vorm grote en kleine tegenslagen om in iets waar je toch wat aan kunt hebben.”

Voorzitter Annemieke Brouwer leidde met dit beknopte pleidooi voor positivisme het gepeperde Eindejaarsdiner van het NON in bij toprestaurant Red Chilli in Nieuwe Niedorp. In elk gerecht proefden we de rode pepertjes. Die gaven het diner flink wat pit – de stuk voor stuk verrassende en verrukkelijke gerechten stimuleerden alle zintuigen. De bijna 70 leden en hun partners smulden, praatten bij, genoten, lachten wat af en adviseerden elkaar tussen de gangen door gevraagd en ongevraagd (stoppen ondernemers nou echt nooit met werken?).

Kortom, het Eindejaarsdiner was een pittige en vrolijke afsluiter van een vol en enerverend NON-jaar. Of zoals een van de leden bij de garderobe verzuchtte: ‘Voor mij voorlopig geen vakantie: ik barst weer van de ideeën en plannen. Op naar 2017!’

Met dank aan NON lid Isabelle Brus, tekstschrijver

Eindejaarsdiner 2016Eindejaarsdiner 2016Eindejaarsdiner 2016

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl