Uitnodiging OUT of Business Congres – 6 november

Hét Cybercrime event van 2019 | Hoe we allemaal gewillig meewerken

Het gevaar komt niet meer (alleen) van buiten. Het gevaar komt van binnen. Cybercrime heeft een steeds grotere invloed op de samenleving en steeds vaker is het MKB slachtoffer. Ondertussen heeft maar liefst 90 % van de ondernemers zijn internetbeveiliging niet op orde. De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel.

Het avondcongres ‘OUT OF BUSINESS’ verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd.

Het programma? Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding, bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteit specialisten en ambtenaren in Noord-Holland die succesvol willen blijven. Daders, slachtoffers en experts gaan in op de do’s en don’ts.
Technisch ingewikkeld? Nee! Dit gaat over samenwerken, afspraken maken en over gedragsverandering. Zet struisvogelpolitiek om in doeltreffende actie en Beleef Veiligheid!

Het RPCNH nodigt u en uw collega’s van harte uit voor het congres ‘OUT OF BUSINESS’. Laat u verrassen in de prachtige Cultuurkoepel van Heiloo. Reserveer nu één of meerdere van de 350 toegangskaarten op woensdag 6 november. Wij zorgen voor een avond vol inspiratie.

RESERVEER NU UW KAARTEN

 

Dit event wordt niet georganiseerd door Het NON.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl