Eindejaarsdiner vrijdag 10 dec 2021

Eindejaarsdiner, helaas weer afhalen

BALEN!!!!! Dat is wat zowel bestuur, commissie als restaurant Lady Papa doen….
Wat hadden we jullie dit jaar graag een echt eindejaarsdiner gegund. Alle voorbereidingen waren getroffen. In samenwerking met Lady Papa in Bergen hadden we een prachtig menu samengesteld!

Gelukkig hadden we al rekening gehouden met mogelijke aanscherpingen. Lady Papa is tenslotte niet alleen een restaurant waar je erg lekker kunt eten, het is (niet) toevallig ook nog eens wellicht de beste plek van Noord Holland om Sushi te eten.
We hebben dan ook samen met Marcel van Lady Papa een prachtig menu voor jullie samengesteld met overheerlijke sushi! Ook als je geen superfan van sushi bent, raden wij je toch echt aan om deze kans te pakken en mee te doen met het oudejaarsdiner.
Lady Papa zorgt ervoor dat jullie dit overheerlijke diner op 10 december op kunnen halen en eenvoudig zelf thuis verder bereiden en serveren. Genieten wordt het zeker!

Natuurlijk kan je, binnen de mogelijkheden die de overheid aanbiedt, ervoor kiezen om het menu met mede-NON-leden te genieten. Als je ervoor kiest om dit menu met meerderen uit je eigen gezin/familie (naast je partner, want die is wel inbegrepen) te delen, dan is dat ook mogelijk. Je kunt (tegen bijbetaling) ook extra boxen bestellen. De prijs van een sushi-box (p.p.) is € 50,- (incl. btw) en de kosten van de extra boxen worden per automatisch incasso verrekend.

Locatie: afhalen bij Lady Papa

Tijd: afhalen tussen 16.00 en 18.30 uur
Voor: Exclusief voor NON Leden en persoonlijke partners
Parkeren: het is niet mogelijk om pal voor de deur te parkeren van het restaurant, er zijn echter verschillende mogelijkheden (betaald) in de directe omgeving
Eigen bijdrage
: geen

Alleen voor leden

Om aan deze activiteit deel te nemen dient u lid te zijn van Het NON. Bent u lid? Log dan in op uw account om u aan te melden.

Direct inloggen

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl