GO SOCIAL Expertmeeting – 20 mei 2021

GO SOCIAL Expertmeeting: donderdag 20 mei 2021

De Go Social Expertmeetings van Het NON zijn enkele jaren geleden opgezet om inspiratie en informatie te bieden over de zich snel ontwikkelende online ‘wereld’. Elk jaar bieden we twee Expertmeetings met aansprekende thema’s als social media, online marketing maar ook cybercrime. Voor de online meeting op 20 mei hebben wij twee inspirerende sprekers met een masterclass

CLOSEN OF VERZUIPEN

Afgelopen jaar hebben we allemaal ondervonden dat de wereld razendsnel veranderd. Hoe wendbaar ben jij met je onderneming en hoe ga je actief om met commerciële aanpassingen? Met deze masterclass georganiseerd door Ronald Ostendorf en Maurice Schill zullen we je daar vast nieuwe inzichten in geven.

In een competitieve markt waar het ging om ‘hardselling’ hebben Ronald en Maurice het sales vak geleerd. Er werd hen geleerd dat ze al bij slechts één geaccepteerd voordeel, direct moesten ‘closen’. Maar werkt die aanpak nu nog steeds?

Maurice is inmiddels eigenaar van Target Recruiters en weet als geen ander over welke moderne verkoopkwaliteiten accountmanagers moeten beschikken. Ronald besloot dat sales tegenwoordig vooral om marketing en social selling gaat.
Tijdens de masterclass Closen of Verzuipen geven twee ‘ervaren rotten in het vak’  je nieuwe inzichten om meer business te genereren.

Wordt het closen of verzuipen?

Dit event is voor leden en introducees!

Wanneer: 20 mei 2021
Hoe laat: 17.00 tot 19.00 uur, inloop vanaf 16.45 uur
Waar: online via Zoom,
Deelname: € 12,50 (ex btw) per persoon voor niet-leden, GRATIS voor NON-leden

Deze Go Social Expertmeeting is toegankelijk voor leden én niet-leden.

N.B. De link om deel te nemen via Zoom ontvang je in de bevestigingsmail.

 

Direct aanmelden

Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het bovengenoemd bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening.

Factuurgegevens

Ben jij NON-lid en staan jouw factuurgegevens al in onze ledenadministratie, dan kun je in deze velden ook een X plaatsen of de vermelding BEKEND.

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl