GO SOCIAL: LinkedIn- 19 februari 2020

GO SOCIAL: LinkedIn – woensdag 19 februari 2020

LinkedIn is niet meer weg te denken bij online netwerken en zaken doen. Maar hoe zorg je ervoor dat het concreet iets oplevert? Hoe zorg je dat je gevonden wordt en top-of-mind blijft? Hoe breid je een netwerk uit met contactpersonen die jou aan business helpen?
Hoe zorg je dat je berichten opvallen en leiden naar meer zichtbaarheid, aandacht en omzet!

Martijn Holtes, onder andere trainer van het Alkmaarse Kickstart Your Social Media, laat je zien hoe jij dit voor elkaar krijgt. Laat je inspireren en ontvang bruikbare tips die je dezelfde dag nog in de praktijk kunt brengen!

Het wordt een interactieve sessie met ruimte voor al je vragen waarbij een stuk theorie en achtergrondinformatie wordt gekoppeld aan het praktisch optimaliseren van jouw profiel.
Zorg ervoor dat je:
• de voorbereidingsopdracht doorloopt (deze ontvang je bij de bevestiging van jouw aanmelding)
• laptop mee neemt naar de training, met een volle accu (!)
• inloggegevens bij de hand hebt

Programma van de Go Social ExpertMeeting
16.00 inloop
16.30 start training
18.00 pauze + buffet
19.00 vervolg training
21.00 eind training, mogelijk tot een informele borrel en napraten

Voor leden is dit evenement geheel kosteloos! Niet-leden, introducees of gasten betalen slechts € 50,00 voor dit inspirerende en leerzame event!

Tussendoor is er tijd voor een eenvoudig dinerbuffet verzorgd door Stadskaffee Laurens.

EXTRA AANBIEDING:

Als aanvulling op de Expertmeeting biedt Kickstart Your Social Media alle deelnemers een praktische online LinkedIn training. Deelnemers kunnen deze training volgen voor slechts 25 euro (ex btw), normale prijs 90 euro. Ben je NON-lid dan ontvang je nog eens extra 10 euro korting en betaal je slechts 15 euro!

Tijd: inloop 16.00, start om 16.30 – einde ca. 21.00 uur
Locatie: Stadskaffee Laurens, Kerkplein 9, Alkmaar
Diner: Wij zorgen voor koffie, thee en dinerbuffet (andere drankjes zijn voor eigen rekening)
Deelnamekosten: € 50,= excl. btw, NON-leden kunnen gratis deelnemen
Vervoer: er zijn (betaalde) parkeermogelijkheden in de buurt en je kunt je fiets gratis en bewaakt stallen onder het Canadaplein.

TIP: bespaar geld en het milieu door samen te reizen. Plaats een oproep voor een carpool-maatje in de leden Facebook-groep!

De workshop is voor leden helemaal gratis.

Ben je nog geen NON-lid, dan kun je aan deze workshop deelnemen voor € 50,- (excl. BTW). Wordt dus nú NON-lid, dan kun je direct gratis deelnemen aan deze Go Social workshop én profiteer je van de 10 euro extra korting voor de aanvullende online training.

Bij no-show of afmeldingen binnen 48 uur wordt er €50,- geïncasseerd.

We hebben plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Direct aanmelden

Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het bovengenoemd bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening.
Met het insturen van dit formulier machtig ik Het NON het bovengenoemd bedrag per persoon (exclusief BTW) af te schrijven van de hieronder vermelde rekening. De link naar de online training ontvangt u automatisch via de mail na afloop van de Go Social Expertmeeting.

Factuurgegevens

 

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl