NON ONLINE netwerkborrel – 3 april 2020

Vanwege de huidige maatregelen organiseert Het NON voor het eerst haar maandelijkse netwerkborrel ONLINE!

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Een ONLINE netwerkborrel met passende thema-presentatie!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel bij in Alkmaar. Een activiteit waar kennis delen en netwerken voorop staat. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer.. je vindt er altijd aanspraak.

Helaas kunnen we vanwege de Corona-maatregelen geen fysieke events meer organiseren. Maar omdat de behoefte aan netwerken en sparren met gelijkgestemde ondernemers nog steeds, wellicht meer dan ooit, bestaat, hebben we besloten een online versie te organiseren via het programma Zoom.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ook als geen lid nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Al is het dit keer online. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Het programma zal worden ingekort en aangepast aan de online mogelijkheden.

We hebben enkele tips voor het gebruiken van Zoom op een rijtje gezet. Die kun je HIER downloaden.

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT!

Voor deze online netwerkborrel is aanmelden via onderstaand formulier verplicht! Zowel voor leden als niet-leden! Zo kunnen we je, na aanmelding, de link toesturen waar je de online bijeenkomst kunt bijwonen.

 

Direct aanmelden

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl