NON netwerkborrel – 4 juni 2021

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

WE GAAN WEER LIVE!!!

Na het succes van de eerste live netwerkborrel vorige maand, willen we ook deze maand iedereen weer de mogelijkheid bieden om live te netwerken. En zo ook lokale horeca ondernemers ondersteunen.
Natuurlijk nemen we nog steeds alle regels en maatregelen in acht.

Onze borrel locatie Spotlight Alkmaar heeft, samen met De Hertenkamp, een prachtig groot pop-up terras met de naam Groene Strand Alkmaar. De locatie en grootte bieden een prachtige mogelijkheid om deze keer weer live bij elkaar te komen om te netwerken. (routebeschrijving en parkeermogelijkheden vind je op de website)

Deze borrel is weer gratis en ook open voor introducees.

AANMELDEN VERPLICHT, OOK VOOR NON-LEDEN.

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Deze netwerkborrel wordt voorafgegaan door een speciale introductiebijeenkomst voor nieuwe leden en ondernemers die meer willen weten over Het NON. Lees HIER meer over de introductiebijeenkomst (en om je aan te melden).

Wij kijken (weer) naar je uit!

I.v.m. de maatregelen verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier. Je ontvangt dan de deelname-link (via Zoom) in de bevestigingsmail.

Direct aanmelden

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl