NON netwerkborrel – 4 juni 2021

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Helaas niet live, maar zeker wel via Zoom!

In de traditie van onze laagdrempelige maandelijkse netwerkborrels gaan we ook tijdens deze online borrels weer in verbinding met elkaar. Juist tijdens deze online netwerkbijeenkomsten kiezen we voor een meer inhoudelijk programma, ingevuld door onze leden.

Laat je inspireren door collega-ondernemers/NON-leden

Tijdens eerdere edities hebben al verschillende NON-leden hun verhaal verteld of expertise gedeeld. Ook voor deze netwerkborrel laten we weer een NON-lid aan het woord om jou te inspireren.

Het programma voor deze netwerkborrel volgt z.s.m.

Deze borrel is weer gratis en ook open voor introducees. Schrijf je in en je ontvangt de link naar de zoom!

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

I.v.m. de maatregelen verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier. Je ontvangt dan de deelname-link (via Zoom) in de bevestigingsmail.

Direct aanmelden

Ik meld mij / Wij melden ons aan voor de NON netwerkborrel op

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 29 33 38 73
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl