NON netwerkborrel – 5 maart 2021

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Helaas niet live, maar zeker wel via Zoom!

In de traditie van onze laagdrempelige maandelijkse netwerkborrels gaan we ook tijdens deze online borrels weer in verbinding met elkaar.

5 maart: Laat je inspireren door collega-ondernemers/NON-leden
Tijdens onze reguliere netwerkborrels is er gelegenheid  voor een NON-lid om zichzelf en zijn/haar bedrijf te presenteren als borrelsponsor. Het zorgt vaak voor een inspirerend verhaal. Die inspiratie willen we doorzetten tijdens deze online borrel.

Twee NON leden en één startende ondernemer krijgen tijdens deze online borrel via Zoom het podium voor een bedrijfspresentatie van maximaal twintig minuten over hun ondernemerschap in deze bijzondere tijd. Wat hebben zij anders gedaan? Welke kansen hebben zij benut? Welke mogelijkheden hebben zij gecreëerd? Laat je inspireren en leer je collega NON leden beter kennen!

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

I.v.m. de maatregelen verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier. Je ontvangt dan de deelname-link (via Zoom) in de bevestigingsmail.

Direct aanmelden

Ik meld mij / Wij melden ons aan voor de NON netwerkborrel op

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl