Meet & Greet – 17 september 2020

Naast de Eet & Weet is inmiddels ook de variatie Meet & Greet een populair evenement geworden van Het NON. Een soort speeddate event in een nieuw jasje.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat pas wanneer je elkaar (goed) kent en vertrouwt, je hem/haar werk gunt. Daarom loont netwerken. Het NON staat bekend om haar laagdrempelige en ongedwongen manier van netwerken. Maar op 17 september gooien we het over een iets andere boeg. We gaan ACTIEF netwerken! Neem een flinke stapel visitekaartjes mee!

De invulling en locatie van het event is op dit moment nog niet bekend. Reserveer de datum alvast in je agenda, dan houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief, social media kanalen en website.

Net als vorig jaar is dit een evenement dat niet alleen voor NON-leden is, maar ook open voor introducees!!! Heb je collega-ondernemers die je kennis wilt laten maken met het NON, neem ze dan zeker mee! Hoe meer introducees hoe sneller jouw netwerk kan groeien!

Na de ‘speedmeet’-rondes is er natuurlijk nog tijd om met degene die je uitgebreider wilt leren kennen verder van gedachten te wisselen. En zoals jullie gewend zijn van het NON, wordt er na afloop van het inhoudelijke programma ook voor een drankje en een (eenvoudige) maaltijd gezorgd.

 

Locatie: nog niet bekend
Tijd: Inloop 16.00, start 16.30 uur. Eindtijd 20.00 uur
Voor: Leden en introducés
Eigen bijdrage : nog niet bekend

 

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 29 33 38 73
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl