NON Online vrijMIBO – 19 februari 2021

NIEUW: wekelijkse Online NETWERKborrel via MIBO

Tijdens onze virtuele NieuwjaarsDuik (het online alternatief van ons Nieuwjaarsontbijt) hebben we een nieuwe online tool geprobeerd: Mibo. En het was weer ouderwets gezellig!

Virtueel rondlopen en bijkletsen
In deze online tool, Mibo, begeef je je in een virtuele wereld. Je ‘loopt’ wat rond, zoekt bekenden op voor een leuk gesprek, waarna je weer verder kunt lopen op zoek naar nieuwe ontmoetingen en interessante gesprekken. NET ALS TIJDENS EEN ECHTE NON-BORREL!

Goede gesprekken, nieuwe ontmoetingen
In plaats van naar een beeldscherm te staren vol kleine videobeeldjes, wachtend op jouw beurt om te spreken en moeizaam je aandacht proberen te houden bij de spreker, ‘loop’ je door een virtuele omgeving. Je hoort pas de stemmen als je in de buurt komt van andere deelnemers en je kunt zo eenvoudig aan gesprekken deelnemen. Voor nieuwe ontmoetingen ‘loop’ je gewoon verder. Alleen het drankje en hapje moet je er even zelf bij regelen. 😉

Elke week een vrijmibo
Door de enthousiaste reacties van de deelnemers aan de Nieuwjaarsduik en onze eigen ervaringen, hebben we besloten om deze Mibo voorlopig ELKE vrijdagmiddag te gebruiken als virtuele vrijmibo ontmoetingsplaats voor NON-leden.

Dus zet alvast je biertje/wijntje/frisdrank koud, snijd een paar blokjes kaas en worst en loop vanmiddag, vanaf 17.00 uur, gezellig onze virtuele NON-bar binnen.

Waar: online
Wanneer: elke vrijdagmiddaag
Hoe laat: vanaf 17.00 uur

Gebruik DEZE LINK om deel te nemen (je komt direct bij Mibo terecht!)

UITLEG
De virtuele wereld van Mibo werkt het beste via de browser van Google Chrome. Gebruik je nu een andere browser, download dan eerst Chrome en open de link in die browser.
Om je voort te bewegen gebruik je de pijltjestoetsen of lettertoetsen W A S D. Met je muis kun je om je heen kijken, zelfs omhoog en omlaag. Pak een hoedje of de bal, of neem plaats op een stoel of boomstam door naar beneden te ‘kijken’ naar het voorwerp totdat het oplicht, en klik. Wil je de borrel verlaten, klik dan op de Escape-knop en sluit vervolgens het browser-venster.
Ga op ontdekkingstocht en probeer alles maar lekker uit. Have fun!

TOT VRIJDAG!

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl