Het NON Het NON

Ruben van der Zee

Ruben Training

[Branche] Audio, fotografie, video productie

Bedrijfs-omschrijving

Naast het verzorgen van bedrijfsfilms heb ik wellicht iets anders leuks voor je:

Wil je graag een computer training volgen, maar vind jij het te duur?
Heb je geen tijd voor een hele dag training, komt het eigenlijk nooit goed uit?
Ben je dingen die je leert na een week alweer vergeten?
Ik heb hiervoor een oplossing:

Trainingen via een live webinar! In plaats van 1 hele dag training, 6 sessies (verspreid over 6 weken) van 45 min theorie en 15 min opdrachten doen en ruimte voor vragen. En het mooie is, dat als er op het laatste moment iets tussendoor komt, je gewoon het webinar op een ander tijdstip die dag kan bekijken. De vragen stel je dan gewoon de volgende sessie. Heb ik je interesse gewekt? Stuur me een bericht voor meer informatie of kijk op www.ruben-training.nl.

Specialisaties

Microsoft Office (Word/Excel/PowerPoint en Outlook) en Microsoft Office 365. Ook als ondernemer ben je veel tijd kwijt achter de computer, maar wanneer heb jij voor het laatst een training gehad? Ook wel eens het gevoel dat het makkelijker moet kunnen en dat je tijd zou kunnen besparen?

Ik geef steeds meer trainingen online via Skype/Teams. Hierdoor valt het makkelijker in te plannen in de drukke agenda van iedereen. Een sessie duurt een uur, dan ga je een week ermee aan de slag en de week erna weer een uur. Standaard bestaat een training uit 6 sessies, maar maatwerk is zeker mogelijk.

Algemeen:
Met Ruben Training hou ik me met veel verschillende dingen bezig. Rode draad is dat ik mensen elke dag verder wil helpen met behulp van kennis en creativiteit. Ik help mensen met het positief belichten van hun vaardigheden en talent. Hoe wil jij gezien worden? Waarin wil jij je verbeteren?

Ik doe dit door middel van bedrijfsfilms, expertisefilms, videoclips, films, workshops, trainingen (in live webinarvorm) en muziek. Zo probeer ik elke dag de wereld een stukje mooier te maken.

Adres

Vogelweg 144
1826HE Alkmaar
Telefoonnummer: 0620347771
www.ruben-training.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl