Het NON Het NON

Maurice Feld

MoreEaze maatwerk-software - More control, less concern

[Branche] IT – ICT - Webdesign

Bedrijfs-omschrijving

MoreEaze is gespecialiseerd in 'maatwerk-software' en webdevelopment. Naast de ontwikkeling van software adviseert MoreEaze ook m.b.t bestaande mogelijkheden m.b.t. software en online diensten.

Heeft uw bedrijf behoefte aan software die volledig op uw bedrijfsproces ontworpen is en zelfs een deel hiervan kan automatiseren? Dit kan u aanzienlijke winst in tijd, geld en energie opleveren. Vaak is het goed moeglijk om koppelingen met bestaande systemen te maken, zodat u geen dubbel werk meer hoeft te verrichten.

Ook kan uw website uitgebreid worden met handige functionaliteiten (webapplicaties): inlog-systemen voor klanten en leveranciers, koppelingen met databases, online test/enquete, online intake, klantervaringsonderzoek, webformulieren etc.

Bent u benieuwd of uw maatwerk-vraag kan worden gerealiseerd? Bel ons of stuur een mail, wij informeren u graag vrijblijvend.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Omdat u als ondernemer u graag bezig wilt kunnen houden met:
- het verbeteren en innoveren van uw product of dienst
- goede ondersteuning bieden aan bestaande klanten en
- werven van nieuwe klanten...

...is het fijn als u en uw medewerkers u zo min mogelijk bezig hoeven te houden met ondersteunende processen.

Als processen optimaal worden ondersteund:
- gaan processen sneller
- is relevante informatie snel en overal vindbaar
- is informatie altijd actueel
- kan iedereen vanaf elke locatie en vanaf elk device erbij
- worden er minder fouten gemaakt
- is dubbele invoer verleden tijd
- wint u tijd, energie en het werkplezier dat u in staat stelt datgene te doen waar u zo goed bent.

Met een volle agenda komt u er al snel niet aan toe om zich te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn om processen te optimaliseren door automatisering. Daarnaast gaan ontwikkelingen snel en zijn er veel producten en diensten op de markt. Om deze gedegen te kunnen beoordelen en vergelijken is expertise vereist, daarnaast de tijd en energie. Niet iedereen vindt het leuk om die investering te doen.

Als u wel graag wilt weten of u geen kansen onbenut laat in het vergroten van de slagkracht van uw organisatie, is het dan geen idee om hiervoor iemand in te schakelen die juist plezier beleeft aan het onderzoeken van de optimalisatie-mogelijkheden van uw bedrijfsvoering?

MoreEaze geeft graag advies en kan bestaande producten en diensten voor uw situatie onderzoeken en tevens inventariseren welke winst er valt te behalen door inzet maatwerk-software. Een software-pakket op maat ontwikkeld voor uw bedrijfssituatie kan vaak ook gekoppeld worden aan uw bestaande systemen/software.

U wint tijd, energie, werkplezier en de concurrentiepositie van uw bedrijf te versterken. U krijgt de voor u relevante kennis toegereikt en daarmee kunt u alsnog zelf een overwogen beslissing maken of en welke kansen u daadwerkelijk wilt benutten. Indien gewenst ondersteunt MoreEaze bij implementatie en instructie.

Specialisaties

Maatwerk-software & webdevelopment - FileMaker, databases, PHP, custom WordPress templates, MySQL, JavaScript, jQuery, HTML,/HTML5, CSS, Bootstrap etc.

Adres

Sluiswaard 168
1824 TN Alkmaar
Telefoonnummer: 06-29478634
www.MoreEaze.com

Social media

Secretariaat het NON
p/a Hiemerwaard 26
1824 SN Alkmaar
Tel. (06) 46 28 62 49
secretariaat@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 44 00
www.rabobank.nl