Het NON Het NON

Ed Cramer & Ed Slatman

Lean2Succes

[Branche] Interim-management, consultancy, advies

Bedrijfs-omschrijving

Lean2Succes is een Lean Consultancy bedrijf, opgericht door Ed Cramer en Pieter van Sligtenhorst. In het afgelopen jaar hebben Martijn Pont en Ed Slatman zich bij ons aangesloten. We zijn gestart met Lean2Succes, omdat we er van overtuigd zijn dat we ondernemers kunnen helpen om hun dienstverlening te optimaliseren. Onze ervaring leert ons dat er overal mogelijkheden tot verbetering liggen en wij vinden het een fantastisch mooie uitdaging om die verbeteringen ook daadwerkelijk te realiseren.

Lean2Succes onderscheidt zich op de volgende punten:
• Wij zijn persoonlijk betrokken bij u en uw bedrijf en wij leveren maatwerk
• Wij werken samen met u en uw medewerkers
• We richten ons op het implementeren van procesverbeteringen, waardoor kwaliteit en snelheid omhoog gaan en de kosten omlaag.
• We zijn een implementatie bedrijf, dus we leveren niet alleen een advies op, we implementeren ook de verbeteringen.
• We leveren altijd uitstekende kwaliteit. We willen dat elke klant aangeeft dat hij/zij zéér tevreden over ons is en ons aanbeveelt bij collega’s. We zullen dit ook bij elke klant checken aan het einde van een opdracht en als dit niet het geval is, dan zullen we er alles aan doen om, op onze kosten, alsnog te zorgen dat dit lukt.

Wij hebben samen meer dan 60 jaar werkervaring en hebben al heel wat processen verbeterd, dus we weten waarover we het hebben!

Specialisaties

Lean Consultancy, Lean Trainingen, Lean Management, Value Stream Mapping, Procesoptimalisatie, Coaching, Procesmanagement, Lean, Teamontwikkeling

Adres

De Overtoom 48
1823 BN Alkmaar
Telefoonnummer: 06 - 39 69 47 77 (Ed C.) & 06 - 51 84 16 82 (Ed S.)
www.lean2succes.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl