Het NON Het NON

Arabella Seegers

Stressvrije Professional

[Branche] Communicatie, coaching, mediator, training, advies

Bedrijfs-omschrijving

Door een enorme toename aan dagelijkse te verwerken informatie, continue noodzaak flexibel en wendbaar om te gaan met verandering en stress factoren heeft inmiddels 14% van de werknemers in Nederland burn-out klachten.

De oplossing zit niet langer in meer en harder werken, maar anders. Omgaan met (werk)stress, vraagt vaardigheden die niet alleen te ontwikkelen zijn, maar ook helpen beter te presteren en meer zingeving en rust te ervaren in het dagelijks leven. Dezelfde vaardigheden zijn daarnaast onontbeerlijke voor de ontwikkeling van de professionele leider van de toekomst en leiden tot beter prestaties op de werkvloer.

Met deze visie, biedt Stressvrije Professional coaching en training aan hoger opgeleiden binnen de zakelijke dienstverlening en zelfstandigen met 1-op-1 coaching, VIP dagen of trainingsprogramma’s.

Specialisaties

Coaching en training bij de momenten waarin je vastloopt in je werk of vrije tijd. Omgaan met lastige situaties die leiden tot (werk)stress en begeleiding bij burn-out herstel en re-integratie.

Adres

Marsmanstraat 6
1822 JE Alkmaar
Telefoonnummer: 0725204331
www.stressvrijeprofessional.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Hiemerwaard 26
1824 SN Alkmaar
Tel. (06) 46 28 62 49
secretariaat@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 44 00
www.rabobank.nl