Het NON Het NON

Cindy Kamstra

Cintekst

[Branche] Tekst en communicatiebureau

Bedrijfs-omschrijving

Iedereen kan schrijven, dat is tenslotte niet meer dan correct gespelde woorden in grammaticaal juiste zinnen achter elkaar zetten.

Maar overtuigende webteksten schrijven? Dat is een ander verhaal. Daarvoor moet je meer in je mars hebben. Inzicht in je klanten en hun wensen. Kennis van marketing, psychologie en zoekmachines. En natuurlijk een fikse dosis creativiteit, een uitgebreide woordenschat en een vlotte pen.

Als tekstschrijver heb al ik deze en andere gereedschappen tot mijn beschikking. Heb jij ze niet? Of heb je simpelweg geen tijd om zelf je website met content te vullen en je zakelijke blog en nieuwsbrief regelmatig bij te houden? Dan neem ik dat werk graag van je over.

Je kunt bij mij terecht voor het laten schrijven van webteksten die jouw bedrijf vindbaar maken voor je doelgroep. Webteksten waarmee je het vertrouwen van bezoekers wint en waarmee je ze overtuigt dat jij en jouw product of dienst precies zijn wat zij zoeken. Webteksten dus, waarmee je bezoekers verandert in klanten.

Specialisaties

Het helder, gestructureerd en aantrekkelijk verwoorden van wat jij jouw klanten te bieden hebt.

Adres

Ruusbroechof 64
1813 BE Alkmaar
Telefoonnummer: 06 48 07 72 84
http://www.cintekst.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 29 33 38 73
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl