Het NON Het NON

Gerda Venema

Trans4mate

[Branche] Communicatie, coaching, mediator, training, advies

Bedrijfs-omschrijving

Hoe sterk is jouw merk?
Ik maak mensen en organisaties zichtbaarder door middel van training, coaching en fotografie. Als trainer, coach en fotograaf laat ik je zien en ervaren hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en jezelf, je bedrijf, team of organisatie durft te laten zien.

Trainer - Interactieve, prikkelende en inspirerende trainingen en presentaties voor organisaties die een sterk imago willen bouwen.

Coach - Leer tijdens mijn doelgerichte coachsessies hoe je, met soms kleine veranderingen, grootse resultaten bereikt. Zelfvertrouwen, zelfbeeld en zichtbaarheid zijn daarbij onderwerpen van gesprek. De combinatie van coaching en fotografie levert direct zichtbaar resultaat.

Fotograaf - Via mijn bijzondere manier van spiegelcoaching met mijn camera in de hand, naar een innerlijke en uiterlijke verandering. Na een Powershoot voel je je zekerder voor een fotocamera. Je angst om gefotografeerd te worden is weg. Geef je zelfvertrouwen een boost met een Powershoot!

Mijn ideale klant... is iemand die minder zelfvertrouwen heeft en het lastig vindt zichzelf, letterlijk en/of figuurlijk, te laten zien.

Wil je een nieuwe profielfoto, bedrijfsfotografie of heb je iemand nodig voor een inspirerende presentatie of een incompany training? Ik zorg er voor.

Specialismen:
▲ Sterk in je merk.
▲ Trainer.
▲ Businesscoach.
▲ Fotograaf.
▲ Spreker en dagvoorzitter.
▲ Schrijver 'Over geluk gesproken...'

Heb je te maken met weerstanden of weinig zelfvertrouwen? Wil je zichtbaarder worden en met meer zelfvertrouwen het podium pakken?

Bel mij via (06) 43 17 53 29 of e-mail naar info@trans4mate.nl en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Specialisaties

Trainer, coach en fotograaf.

Adres

Oostwal 2
1747 EZ Tuitjenhorn
Telefoonnummer: 0643175329
www.trans4mate.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 29 33 38 73
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl