Het NON Het NON

Hans Hoen

Zin-in Media+Events

[Branche] Uitgeverij

Bedrijfs-omschrijving

Zin-in Media+Events is een jonge cross-mediale organisatie, regionaal en onderscheidend als uitgever van een regionaal magazine over gezond en bewust leven, online platform met App voor lokale ondernemers, organisator/promotor van allerlei evenementen op het gebied van gezond en bewust leven en beheerder van een online community/platform om mensen samen te brengen.
De bedrijfsonderdelen /diensten van Zin-in Media+Events bestaan uit een regionaal magazine: het Zin-in Magazine, een online website/App voor lokale ondernemers: ZIN-INPas, een evenementenorganisatie: Zin-in Events en een online community/platform: Zin-in Samen.

Specialisaties

Zin-in Media+Events is een jonge cross-mediale organisatie, regionaal en onderscheidend als uitgever van een regionaal magazine over bewust leven en organisator van allerlei evenementen op het gebied van gezond en bewust leven en beheerder van een online community/platform om mensen samen te brengen.
De bedrijfsonderdelen/diensten van Zin-in Media+Events zijn een regionaal magazine het Zin-in Magazine, een online website/App voor lokale ondernemers, een evenementenorganisatie Zin-in Events en een online community/platform Zin-in Samen.
Zin-in Media+Events richt zich op de consumentenmarkt en de zakelijke markt met een boodschap van verbinding/verdieping en daarbij alles samenbrengen op het gebied van zingeving, gezondheid en duurzaamheid.
Dit bereiken we door met behulp van informatie, evenementen en belevenissen een bewustzijn en welbehagen te creƫren bij regionale consumenten samen met regionale ondernemers en daarbij het besef te geven van de keuzes die gemaakt kunnen worden in het leven om zichzelf daar zinvol en gelukkig in te voelen.

Adres

Stationsplein 50
1851 LN Heiloo
Telefoonnummer: 072-5202229
www.zin-in.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl