Het NON Het NON

Sharon Karsten

Multicopy The Communication Company | Alkmaar-Heerhugowaard

[Branche] Marketing, communicatie, advies

Bedrijfs-omschrijving

Bij Multicopy The Communication Company | Alkmaar bedenken, coördineren en produceren we verrassende communicatieoplossingen voor bedrijven en instellingen in de regio groot Alkmaar.

PERSOONLIJKE MEEDENKERS
Communicatie begint met luisteren. Daarom luisteren we persoonlijk naar je wensen en doelen. En denken we met je mee in oplossingen. Die vertalen we vervolgens naar verrassende en passende communicatiemiddelen, waarmee je jouw onderneming de grootsheid geeft die ze verdient.

VERRASSEND CREATIEF
We zijn creatieve denkers en meer dan gedreven om jouw communicatievraagstuk op te lossen. Zo kun jij je richten op je business en erop vertrouwen dat je communicatie goed en op tijd geregeld wordt.

We ontwerpen, produceren en regisseren de meest uiteenlopende communicatiemiddelen als: huisstijlen, flyers, brochures, posters, banners, stickers, direct mailings, websites, social media- en e-mailcampagnes, bouwtekeningen en promotionele artikelen. Net zo lief helpen we je met zakelijke teksten, 3D-prints en met animatie- en bedrijfsvideo’s. We zijn niet voor niets de veelzijdigste communicatiepartner in de regio!

SAMEN CREËREN WE MEER SUCCES
We geloven erin dat ‘het geheel meer is dan de som der delen’, oftewel: samen creëren we meer succes. We zijn al lang geen copyshop meer en maken deel uit van een landelijke communicatieketen. Met elkaar bedienen we zo’n 55.000 zakelijke klanten. En daar zijn we hartstikke trots op.

Specialisaties

Als communicatiepartner ondersteun ik je bij diverse communicatievraagstukken en help ik je om je boodschap helder te verwoorden.
Persoonlijke eigenschappen: veelzijdig, verbindend, ruimdenkend, wendbaar, optimistisch, nieuwsgierig; leergierig. Kernwaarden: wederzijds respect, oprecht, rechtvaardig, vertrouwen.

Adres

W.M.Dudokweg 10
1703 DB Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072-576 09 90
www.multicopy.nl/alkmaar en www.multicopy.nl/heerhugowaard

Social media

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl