Het NON Het NON

Martijn Wokke

WOKKE Vormgeving & Communicatie

[Branche] Marketing, communicatie, advies

Bedrijfs-omschrijving

Of we een eigen stijl hebben? Liever niet. We zijn creatief met een commercieel oog. Daarom maken we dingen die uw klanten of doelgroep mooi of leuk vindt. En dat het bij uw uitstraling moet passen en functioneel moet zijn, dat vinden wij meer dan logisch.

Vormgeving moet naast dat het aangenaam is ook functioneel zijn. In welke fase u van uw ondernemerschap ook bent, we helpen u graag om de vormgeving voor u te laten werken!

Zo ontwikkelen we logo’s, huisstijlen, websites en social media huisstijlen, maar daarnaast zijn we sterk in front-end ontwikkeling van websites. Want het is zonde als er veel tijd en energie wordt gestoken in een uiting welke vervolgend niet of niet voldoende converteert. Hierin moet altijd de balans tussen de mogelijkheden van de gebruikte techniek en het gewenste eindresultaat opgezocht worden. Soms echter wordt er gekozen om de techniek die op de achtergrond draait te vervangen door een meer up-to-date of functionelere variant.

Bent u benieuwd of er mogelijkheden zijn om uw website beter te laten converteren? We maken graag een quickscan voor u en bespreken dit rapport in een persoonlijk gesprek waarin o.a. de volgende items aan bod komen:
• Zoektermen
• Analysemogelijkheden
• Social media integratie
• Beeldgebruik
• Teksten

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn. Of bekijk onze portfolio op de website of Pinterest:
https://www.pinterest.com/martijnwokke/wokke-vormgeving-communicatie/

Specialisaties

Grafisch ontwerper
Adviseur communicatie
Social Media adviseur
Event organisatie

Adres

Koelmalaan 350, kantoor 0.04
1812 PS Alkmaar
Telefoonnummer: +31622987061
http://www.wokkeinvorm.nl

Social media

Secretariaat het NON
p/a Hiemerwaard 26
1824 SN Alkmaar
Tel. (06) 46 28 62 49
secretariaat@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 44 00
www.rabobank.nl