Het NON Het NON

Word Borrelsponsor

Profileer jezelf en jouw bedrijf via Het NON en haar netwerk en wordt borrelsponsor!

Tijdens de goedbezochte maandelijkse netwerkborrel van Het NON is het voor NON-leden mogelijk om zichzelf en hun bedrijf, of een specifieke activiteit of concept, te presenteren. Als borrelsponsor! Een ideaal moment en manier om jouw bedrijf even in het spotlicht te zetten en onder de aandacht van de NON-leden en andere ondernemers.

Wat houdt het borrelsponsorschap in:

voorafgaand aan borrel

 • publicatie van korte tekst met foto (zelf aan te leveren) in nieuwsbrief en op website van Het NON
 • vermelding op social media kanalen van Het NON

tijdens de borrel

 • mogelijkheid om bij entree de bezoekers persoonlijk te verwelkomen
 • introductie door NON commissielid
 • 5 minuten presentatietijd
 • mogelijkheid om flyers of kaartjes uit te delen aan bezoekers

na de borrel

 • foto en kort verslag via social media kanalen van Het NON

Ondersteuning

Vind je het moeilijk om jezelf te presenteren voor een grote groep? Wij helpen je daar graag bij! Je kunt bijvoorbeeld gecoacht worden door één van onze leden. Die helpt je dan vooraf met tips en tricks, zodat je jouw presentatie met meer zelfvertrouwen geeft. Of je kunt tijdens jouw presentatie worden geïnterviewd door één van de leden van de NON-commissie. We nemen vooraf de vragen met je door, zodat jij kunt bepalen welke aspecten worden belicht en je goed voorbereid en wellicht wat meer ontspannen jezelf kunt presenteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Mail naar secretariaat[at]hetnon.nl

Hoe word je borrelsponsor?

Je kunt borrelsponsor worden en jouw bedrijf presenteren voor slechts 95 euro (ex btw). Vul het formulier in en iemand van de NON Commissie neemt z.s.m. contact met je op voor verdere invulling.

EINDEJAARSACTIE

Heb jij nieuwe plannen die je graag onder de aandacht wil brengen? Wil je jouw mede NON-leden (en andere ondernemers) wat meer vertellen over jouw bedrijf en expertise? Probeer dan dit najaar extra voordelig het borrelsponsorschap. Tot eind dit jaar betaal je slechts 75 euro (ex btw)!

Voorwaarden:

 • alleen voor NON-leden
 • de eindejaarsactie geldt alleen voor de netwerkborrels van oktober, november en december 2023.
 • per netwerkborrel is slechts 1 plaats beschikbaar voor een borrelsponsor. De plaatsen worden verdeeld op basis van binnenkomst van het volledig ingevulde formulier.
 • voor de borrelsponsoring geldt een vast bedrag van 95 euro exclusief btw (m.u.v. de eindejaarsactie) wat na afloop wordt gefactureerd.
 • NON-leden kunnen maximaal één keer per jaar gebruik maken van het borrelsponsorschap.

N.B. In augustus vindt er geen reguliere netwerkborrel plaats. Daarvoor in de plaats is de ‘Strandborrel’ . Tijdens deze strandborrel is er géén borrelsponsor. In januari is er geen netwerkborrel.

Borrelsponsor NON netwerkborrel

Na het insturen van dit formulier zal een NON Commissielid z.s.m. contact met u opnemen voor verdere invulling en afhandeling. Kosten van borrelsponsoring (a 95 euro/125 euro XL editie) worden pas na bevestiging NON Commissie in rekening gebracht.
Geef eventueel meerdere maanden op. Datum wordt definitief bepaald in overleg met Het NON Commissie

Factuurgegevens:

De netwerkborrel van Het NON vindt plaats op elke eerste vrijdag van de maand (m.u.v. januari) van 17 tot 19 uur bij King’s Inn te Alkmaar.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl