Het NON Het NON

Word Borrelsponsor

Profileer jezelf en jouw bedrijf via Het NON en haar netwerk en wordt borrelsponsor!

Tijdens de goedbezochte maandelijkse netwerkborrel van Het NON is het voor NON-leden mogelijk om zichzelf en hun bedrijf, of een specifieke activiteit of concept, te presenteren. Als borrelsponsor! Een ideaal moment en manier om jouw bedrijf even in het spotlicht te zetten.

Wat houdt het borrelsponsorschap in:

voorafgaand aan borrel

  • publicatie van korte tekst met foto (zelf aan te leveren) in nieuwsbrief en op website van Het NON
  • vermelding op social media kanalen van Het NON

tijdens de borrel

  • mogelijkheid om bij entree de bezoekers persoonlijk te verwelkomen
  • introductie door NON commissielid
  • 5 minuten presentatietijd (microfoon aanwezig, indien gewenst)
  • mogelijkheid om flyers of kaartjes uit te delen aan bezoekers

na de borrel

  • foto en kort verslag via social media kanalen van Het NON

Ondersteuning

Vind je het moeilijk om jezelf te presenteren voor een grote groep? Wij helpen je daar graag bij! Je kunt bijvoorbeeld gecoacht worden door één van onze leden. Die helpt je dan vooraf met tips en tricks, zodat je jouw presentatie met meer zelfvertrouwen geeft. Of je kunt tijdens jouw presentatie worden geïnterviewd door één van de leden van de NON-commissie. We nemen vooraf de vragen met je door, zodat jij kunt bepalen welke aspecten worden belicht en je goed voorbereid en wellicht wat meer ontspannen jezelf kunt presenteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Mail naar secretariaat[at]hetnon.nl

Netwerkborrel XL editie

Vanaf 2020 organiseren we 3 keer per jaar een speciale XL editie van de maandelijkse netwerkborrel, waarbij nog meer ondernemers aanwezig zijn om jouw bedrijf aan te presenteren. Vanwege deze verhoogde exposure is het sponsorbedrag hiervoor iets hoger dan voor de reguliere borrelsponsoring.

Wil je jouw bedrijf op een creatieve, onderscheidende wijze presenteren tijdens de borrel XL? Dan denkt de commissie graag met je mee!

Hoe word je borrelsponsor?

Je kunt borrelsponsor worden en jouw bedrijf presenteren voor slechts 95 euro (ex btw) voor de reguliere netwerkborrel en 125 euro (ex btw) voor de XL editie. Vul het formulier in en iemand van de NON Commissie neemt z.s.m. contact met je op voor verdere invulling.

N.B. In augustus vindt er geen reguliere netwerkborrel plaats. Daarvoor in de plaats is de ‘Strandborrel’ . Tijdens deze strandborrel is er géén borrelsponsor. Ook in januari is er geen netwerkborrel.

Borrelsponsor NON netwerkborrel

Na het insturen van dit formulier zal een NON Commissielid z.s.m. contact met u opnemen voor verdere invulling en afhandeling. Kosten van borrelsponsoring (a 95 euro/125 euro XL editie) worden pas na bevestiging NON Commissie in rekening gebracht.
Geef eventueel meerdere maanden op. Datum wordt definitief bepaald in overleg met Het NON Commissie

Factuurgegevens:

De netwerkborrel van Het NON vindt plaats op elke eerste vrijdag van de maand (m.u.v. januari en augustus) van 17 tot 19 uur bij Spotlight aan het Scharlo te Alkmaar.

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl