NON Inspiratie Evenement op 27 juni 2019

Inspirerende NON workshops

Het NON organiseert op 27 juni weer haar jaarlijkse Inspiratie Evenement i.s.m. Rabobank Alkmaar e.o. Een avond waarop een aantal van onze NON-leden inspirerende workshops geven over hun expertise. Er worden twee rondes georganiseerd dus iedereen kan in principe twee workshops volgen.

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

onderwerp: Hoe herkenbaar is jouw bedrijf?
door: Frank Kuin, Studio Hekwerk

Grafisch ontwerper Frank Kuin laat je tijdens deze workshop kritisch naar jouw bedrijfsidentiteit kijken en geeft je tips hoe jij jouw bedrijf via een huisstijl een eigen, herkenbare identiteit kunt geven. Je huisstijl is meer dan een visitekaartje!

onderwerp: Verbeter je LinkedIn profiel
door: Gerda Venema*, Trans4mate

Twijfel je ook weleens of je het wel goed doet? En of je alles eruit haalt wat er in zit? Je hebt een LinkedIn profiel aangemaakt, je gegevens ingevuld en al een aantal mensen met één klik op de knop uitgenodigd. Maar je vraagt je af: Hoe nu verder? Gerda Venema van Trans4mate laat je o.a. zien wat het nut is van een pakkende ‘professional headline’ en een goede samenvatting en hoe je beter gevonden wordt via Linkedin. Tijdens deze workshop leer je hoe je je Linkedin profiel zo effectief mogelijk kunt gebruiken en strategisch kunt inzetten.
Neem je eigen laptop mee en ga meteen aan de slag op Linkedin.

* Wegens omstandigheden zal deze workshop niet worden gegeven door Simon Terpstra (zoals eerder aangegeven) maar door Gerda Venema.

onderwerp: Succesvol Projectmanagement
door: Nathalie Menke, ME Professionals

Iedereen heeft ermee te maken of hoort het wel eens voorbijkomen: projectmanagement. De meeste mensen kennen het als een soort containerbegrip, maar waar staat het nu precies voor en hoe zorg je ervoor dat het gedefinieerde project slaagt binnen bedrijven en organisaties? De definitie is niet heel ingewikkeld: het organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden van een specifiek project, dat valt buiten de dagelijkse werkzaamheden van het management. De praktijk is vaak weerbarstiger, hoe zorg je er nu voor dat je grip blijft houden op een project en alle kritieke succesfactoren gehaald worden? Wie en wat heb je daarvoor nodig en hoe ga je om met de verwachtingen van je opdrachtgever en projectleden?
De workshop Succesvol Projectmanagement gaat in op de valkuilen, de denkers, weters en doeners en geeft tips & tricks voor minder stress en meer draagvlak. Bedoeld voor iedereen die meer wil weten over hoe je efficiënt en effectief een project kan sturen!

onderwerp: Security & Privacy: hoe ga je ermee om en wat is jouw plan B?
door: Ingrid Masselink (Fris Inzicht) & Sylvia Punt (Juriste Punt)

We staan tegenwoordig vooral via sociale media met elkaar in verbinding. En we zijn zowel zakelijk als privé steeds meer afhankelijk van ICT. De kunst is om daar veilig mee om te gaan. Cybercriminaliteit is een hot topic tegenwoordig. De vraag is niet óf je bedrijf te maken krijgt met hackers en andere vormen van cyber-criminaliteit. De vraag is wanneer. Ingrid en Sylvia helpen je in deze workshop hoe je je bedrijfsgegevens kunt beschermen door gebruik te maken van cybersecurity én privacy.

Tijd: 19.30 – 22.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Rabobank Alkmaar,
Adres: Robonsbosweg 5, Alkmaar
Kosten: Voor leden kosteloos, voor introducés €25,- (excl. BTW) p.p.
Toewijzing van de keuzes gaat op volgorde van binnenkomst en als een groep vol is, dan kom je bij je tweede keus terecht.
Maximaal 15 deelnemers per workshop.
Aanmeldformulier is per persoon, maar kom gerust met 2 personen (dan 2 x apart aanmelden!)
Aanmelden kan zodra alle workshops bekend zijn.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl