NON Inspiratie Evenement op 28 juni 2018

Inspirerende NON workshops

Het NON organiseert op 28 juni weer haar jaarlijkse Inspiratie Evenement i.s.m. Rabobank Alkmaar e.o. Een avond waarop een aantal van onze NON-leden inspirerende workshops geven over hun expertise. Er worden twee rondes georganiseerd dus iedereen kan in principe twee workshops volgen.

Dit keer kun je kiezen uit:

  • Trello en de Kanban-methode, door Maurice Feld
  • Om Gestoord van te worden, door Barbara Aalpol
  • Tevreden met je Content, door Natasha Ioppi
  • Broodfonds, door Suzanne Glorie

Trello en de Kanban-methodeMaurice Feld

Trello is een handige tool om te plannen en samen te werken. Het is een heel visuele tool die veel vormen van info kan bevatten. Handig voor bijvoorbeeld projectteams maar ook voor zp-ers om met je klant te communiceren. De klant ziet altijd realtime waaraan gewerkt wordt. Trello leent zich goed voor de Kanban-methode.

Om Gestoord van te worden – Barbara Aalpol

Vind je het moeilijk om focus te houden op je werk? Ga dan aan de slag met tips uit deze workshop. Wat leer je tijdens deze workshop; tips om ongestoord te werken, informatiestromen beheersen, zeg STOP – Stick To your Own Plan, online en offline werken, concentratie houden op je taken. NON-lid Barbara is auteur van het boek Om Gestoord van te worden.

Tevreden met je Content – Natasha Ioppi

Het verzorgen van content voor je social media, je website en je blog is voor veel ondernemers een heel gedoe. Tijdens deze workshop leert Natasha je hoe je op eenvoudige en tijdbesparende wijze goede content voor jouw online kanalen kunt genereren. Beelden en teksten die jouw online uitstraling versterken. Je gaat tijdens de workshop direct aan de slag. Met praktische tips en tools.

Broodfonds – Suzanne Glorie

Het broodfonds is een  solitair vangnet voor ondernemers. Een broodfonds bestaat uit minimaal twintig tot maximaal vijftig ondernemers, die elkaar kennen en vertrouwen. Je steunt elkaar bij ziekte. Daarvoor zet je elke maand een vast bedrag opzij. NON-lid Suzanne Glorie is voorzitter van het boordfonds HAL Broodzakelijk en vertelt tijdens deze presentatie alles over het broodfonds.

Geef op onderstaande formulier de 2 workshops op die je graag deze avond wilt volgen en een reserve als alternatief (voor als één van je eerste keuzes vol is).

Tijd: 19.30 – 22.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Rabobank Alkmaar,
Adres: Robonsbosweg 5, Alkmaar
Kosten: Voor leden kosteloos, voor introducés €25,- (excl. BTW) p.p.
Toewijzing van de keuzes gaat op volgorde van binnenkomst en als een groep vol is, dan kom je bij je tweede keus terecht.
Maximaal 15 deelnemers per workshop.
Aanmeldformulier is per persoon, maar kom gerust met 2 personen (dan 2 x apart aanmelden!)
Uiterste aanmelddatum:
24 juni 2018

Direct aanmelden

Factuurgegevens: Verplicht in te vullen door alle deelnemers (i.v.m. no-show beleid).

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl