NON netwerkborrel – 6 nov 2020 AFGELAST!

Vanwege de huidige corona-maatregelen wordt de netwerkborrel van 6 november AFGELAST!

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

WE HOPEN WEER ‘LIVE’ TE GAAN OP DE NIEUWE LOCATIE – SPOTLIGHT, Scharlo 1
HOUDT ONZE WEBSITE EN SOCIAL MEDIA KANALEN IN DE GATEN VOOR DE ONTWIKKELINGEN.

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel bij in Alkmaar. Vanaf deze eerste ‘live’ bijeenkomst zal de borrel plaatsvinden bij Spotlight Alkmaar, aan het Scharlo. Een activiteit waar kennis delen en netwerken voorop staat. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

KENNISMAKEN? Ben je nieuw of (nog) geen lid en wil je graag een keer kennismaken met Het NON? Kom dan voorafgaand aan deze netwerkborrel naar de introductiebijeenkomst. Lees HIER meer.

Wij kijken (weer) naar je uit!

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT!

I.v.m. de maatregelen en de nieuwe locatie verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier.

 

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Mimosalaan 1
1834 VC Sint Pancras
Tel. (06) 29 33 38 73
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl