NON netwerkborrel – 6 november 2020

Maandelijkse vrijdagmiddag netwerkborrel

Helaas niet live, maar zeker wel via Zoom!

Omdat het Mystery Event helaas niet door gaat, hebben we voor de borrel een uitdagend programma samengesteld. Sowieso verwachten we tijdens deze borrel een aantal introducees, daar zijn we in deze bijzondere tijden natuurlijk heel blij mee.
Dit geeft ons de mogelijkheid om te laten zien dat wij als NON blijven verbinden, we willen jullie deze maand meenemen in een virtuele uitdaging, Boost Your Business!

Deze bijzondere tijd zet ons allemaal aan tot denken. Bedrijfsstrategieën worden omgegooid, dansers worden stukadoor, pakketbezorgers gaan de zorg in…. Hoe flexibel en verbindend zijn wij als NON-ners eigenlijk? Daar zullen we de aankomende borrel achter komen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, dat vertellen we jullie natuurlijk pas op de borrel zelf.

Trek je stoute schoenen, zet je standaard gedachtenpatronen in de kast en doe hem op slot. Zorg dat je 6 november om 17.00 uur klaar zit om je zelf onder te dompelen en jezelf te (laten) verrassen!

Het enige dat wel standaard is bij deze borrel is dat je jezelf aan moet melden om mee te kunnen doen!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel bij in Alkmaar. Bij alle activiteiten van Het NON staat kennis delen en netwerken voorop. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer… je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

KENNISMAKEN? Ben je nieuw of (nog) geen lid en wil je graag een keer kennismaken met Het NON? Kom dan voorafgaand aan deze netwerkborrel naar de introductiebijeenkomst. Lees HIER meer.

Wij kijken (weer) naar je uit!

LET OP: AANMELDEN VERPLICHT!

I.v.m. de maatregelen verzoeken wij je voor deze netwerkborrel aan te melden, als introducee maar ook als lid. Aanmelden via onderstaand formulier. Je ontvangt dan de deelname-link (via Zoom) in de bevestigingsmail.

 

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Direct aanmelden

Ik meld mij / Wij melden ons aan voor de NON netwerkborrel op

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl