NON netwerkborrel XL – 6 maart 2020

XL Special van maandelijkse netwerkborrel

Stadskaffee Laurens Alkmaar

Na de XL editie van de maandelijkse netwerkborrel die in 2019 was georganiseerd, waarbij NON-leden en commissie zich extra hadden ingezet om veel introducees naar de borrel te laten komen, is besloten om ook in 2020 een aantal keer deze speciale XL netwerkborrel te organiseren. Hier zijn 3 data voor gekozen, die, niet geheel toevallig, samenvallen met de introductiebijeenkomsten:

  • 6 maart 2020
  • 5 juni 2020
  • 2 oktober 2020

De introductiebijeenkomsten, waarbij nieuwe leden en introducees kennis kunnen maken met Het NON en netwerken, zorgen al voor extra deelnemers aan de aansluitende borrel. Daarnaast nodigen wij wederom de leden uit om speciaal op deze middag andere ondernemers mee te nemen en zullen er extra, netwerk-bevorderende, activiteiten worden georganiseerd. Want:

HOE MEER ONDERNEMERS ER KOMEN, HOE MEER WE KUNNEN NETWERKEN EN VERBINDINGEN KUNNEN LEGGEN! Een win-win situatie dus!

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Het NON een netwerkborrel bij Stadskaffee Laurens in Alkmaar. Een activiteit waar kennis delen en netwerken voorop staat. De maandelijkse NON netwerkborrel staat alom bekend als laagdrempelig. Of je nu al lid bent of introducee, ervaren of startend ondernemer.. je vindt er altijd aanspraak.

Als lid weet je wat de uitwisseling van kennis en ervaring van collega ondernemers voor je kunnen betekenen. Ben je nog geen lid, dan nodigen we je van harte uit om een keer de sfeer te komen proeven en kennis te maken met Het NON en haar leden. Misschien past Het NON ook wel heel goed bij jou!

Wij kijken (weer) naar je uit!

Aanmelden als lid is niet nodig.
Als niet-lid kun je je (gratis en uiteraard vrijblijvend) aanmelden via onderstaand formulier.

WORD BORRELSPONSOR EN PRESENTEER JOUW BEDRIJF!

N.B. De maandelijkse netwerkborrel kan voor jou als NON-lid een perfect moment zijn om jezelf en jouw bedrijf te presenteren. Dit kan als borrelsponsor. Voor de XL Netwerkborrel geldt een ander tarief, vanwege de verhoogde exposure. Lees HIER wat het borrel-sponsorschap inhoudt.

Direct aanmelden

Overzicht activiteiten

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl