Borrelsponsor 4 oktober 2019: Erik van Soest

Flexibele toegangsverlening

Waar denkt u aan bij het beroep slotenmaker? Aan de reacties die wij vaak horen denkt u waarschijnlijk aan het monteren van sloten, openen van deuren en het bijmaken van sleutels. En voor veel van mijn collega slotenmakers klopt dat beeld.

U denkt waarschijnlijk niet meteen aan toegangscontrole, elektronische sluitsystemen, automatisering van toegangsdeuren. En dat laatste is waarin SlotenmakerAlkmaar is gespecialiseerd en zich onderscheidt van andere Slotenmakers.

De mechanische sleutel die iedereen nog in zijn/haar jaszak of tas heeft is feitelijk de oudste en nog steeds meest gebruikte toegangscontrole tot een woning of bedrijfspand. Sinds enkele jaren heeft ook daarin de elektronica zijn intrede gedaan en nu is het mogelijk om elke deur te openen met code, pasje, tag, telefoon of zelfs je eigen vinger als sleutel.
Wij spreken liever van Flexibele sluit- en toegangssystemen want met name die flexibiliteit bied, u als ondernemer, extra veel voordeel. Een mechanische sleutel moet je terugvragen en ook krijgen als u de gebruiker niet meer binnen wilt laten. Met een elektronisch systeem kunt u de toegang op tijd en datum toekennen maar ook blokkeren of wijzigen zonder dat u de sleutel terug krijgt. Daarnaast biedt een elektronisch systeem ook veel informatie over wie, wanneer een deur heeft gebruikt.

DUUR!!! is een veel gehoorde reactie, maar ook dat is niet meer het geval. Verschillen tussen producten en systemen zijn er, zowel in mogelijkheden als kwaliteit, wel. Maar ook voor kleine bedrijven is het interessant om de toegang tot de bedrijfsruimte te automatiseren.
SlotenmakerAlkmaar adviseert, monteert, installeert, programmeert, beheert, en onderhoudt het systeem dat het beste bij uw organisatie past.

Aarzel niet en vraag gerust om advies, ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Erik v. Soest
SlotenmakerAlkmaar

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl