Borrelsponsor 4 maart: Jan van Assem

NON-lid Jan van Assem is een echt gezelligheidsmens (je ziet hem regelmatig op onze netwerkactiviteiten) en liefhebber en kenner van de natuur rond zijn geliefde Schoorl en de Hondsbossche zeewering. Met zijn bedrijf Hondsbossche Events brengt hij deze twee (gezelligheid en natuur) samen. Hij organiseert diverse gezellige (kofferbak) markten in de regio, maar daarnaast runt hij ook een prachtig disc golf parcours in de Schoorlse duinen.

Als sponsor van de netwerkborrel op 4 maart 2022 vertelt hij daar graag meer over tijdens zijn spreektijd op de borrel. En hier geeft hij ook graag wat meer info over het disc golf.

Dis Golf Noord-Holland

Disc golf Noord Holland is de organisatie in de regio die je informeert over de ins en outs van Disc golf. We organiseren leuke disc golf uitjes voor jou, je vrienden en familie. Ook verzorgen we jullie bedrijfsuitje en door de fijne samenwerking met bevriende horecabedrijven regelen we dat jullie dag niet meer stuk kan.

We hebben twee disc golf courses die zeer beginnersvriendelijk zijn en bieden jullie een clinic om goed voorbereid aan je ronde te beginnen. Ook is het mogelijk om je frisbees te huren en zelf onze banen en de sport te ontdekken in je eigen tempo.
Als uitje is disc golf vooral leuk omdat je lekker buiten in de natuur bent, iedereen kan een frisbee gooien en zelfs wanneer je niet heel erg goed bent, heb je veel plezier en ben je gezond bezig met je lichaam. Disc golf als uitje gaat om het samen zijn, jezelf uitdagen en vooral veel lachen en plezier.
Disc golf wordt gespeeld in elk seizoen, en is sportiever dan je zou denken, je voelt na een rondje echt wel dat je je spieren hebt gebruikt.

Het is onze missie om disc golf te promoten Disc golf is een serieuze sport die door miljoenen mensen wordt gespeeld. Wij promoten de sport meer als sportieve dagbesteding, en richten ons op sociale activering en het ontwikkelen van verbinding met elkaar.

Lijkt het je leuk een keer te komen spelen of zou je meer willen lezen over dit leuke uitje, kijk dan op onze website. Hier vind je een ton aan informatie en idee├źn voor een leuk dagje uit.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl