Borrelsponsor 4 sept. 2020 – Koos & Margit Dekker

Beste NON-leden,

Wij zijn Koos en Margit Dekker van Tuinderij de Marlequi. We zijn al weer een aantal jaren lid van het NON en vonden het nu eindelijk eens tijd om borrelsponsor te worden. We hebben een bedrijf dat voorkomt uit een tuindersbedrijf. In de loop der tijd hebben we allerlei nevenfuncties opgepakt, waardoor we nu kunnen zeggen dat we een mooi bedrijf hebben dat recht doet aan de prachtige plek waar we zitten.

Aan de westkant van Warmenhuizen met uitzicht op de duinen bruist het van de activiteiten en is het zeker de moeite waard om ons een keer een bezoek te brengen. Een prachtige gelegenheid hiervoor is onze Fair de Marlequi die we op 19 en 20 september van 11.00 tot 17.00 uur houden. Op deze pompoen- en sfeermarkt hebben we naast ons prachtige pompoenen en kalebassenassortiment en allerlei mandjes en bakjes gevuld met pompoenen, ongeveer 50 kraamhouders die in en rondom onze kas allerlei producten verkopen. We hebben allerlei activiteiten en workshops en het is een prachtige gelegenheid om ons bedrijf in volle glorie te zien.

Gelijk een kans om onze zes vrijstaande hotelhuisjes van binnen en van buiten te bekijken. Een prachtige locatie voor al jullie zakelijke overnachtingen die jullie de komende tijd ergens coronavrij moet gaan plaatsen. Overnachten en dan wakker worden met uitzicht op de Schoorlse duinen. Wie wil dat nou niet.

En als jullie de het komende jaar nog een mooie locatie zoeken voor een bedrijfsuitje, teambuilding of groepsactiviteit. Op de Fair kunnen jullie de sfeer proeven van hoe wij dat kunnen organiseren. We hebben tal van activiteiten die te combineren zijn met lunch, barbecue of driegangendiner.

Wil je meer weten over onze groepsactiviteiten, onze hotelkamers of de Fair kom dan naar de NON-borrel op 4 september of kijk op de website www.marlequi.nl . Graag ontvangen we jullie een keer op ons bedrijf.

Met vriendelijke groet,
Koos en Margit Dekker

Tuinderij de Marlequi
Trambaan 5a
1749 CZ Warmenhuizen
0226-394538 of 06-38916380
info@marlequi.nl
www.marlequi.nl

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl