Borrelsponsor 5 oktober 2018: SenZ Coaching

Ons coachbureau is ontstaan uit de passie voor bewust zijn en gedrag. Voor ons staat centraal: wie ben je echt? Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Dit is voor ons geen werk, maar een levenswijze. Wij kijken op die manier naar onszelf, naar elkaar, naar ons gezin en naar de omgeving. De S in SenZ staat voor Heleen van Essen, de Z voor Elbert van Zetten. In werk en privé verbonden. De naam verwijst naar de Engelse term sense, die staat voor innerlijke gewaarwording, ons product.

Wij geloven dat bewust zijn van gedrag een eerste stap is naar duurzame vitaliteit. Die is vervolgens direct van invloed op het individu, teams en uiteindelijk op de hele organisatie. Met onze zorgvuldige en effectieve begeleiding zijn mensen in staat naar zichzelf en anderen te kijken.

In 10 jaar tijd hebben we ons ontwikkeld tot een coachbureau met voornamelijk zakelijke opdrachtgevers. Burn-out begeleiding (zowel preventief als curatief) en trainingen op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn ondertussen ons handelsmerk.

In november dit jaar zijn we 8 jaar lid van het NON. Dit lidmaatschap heeft ons geholpen bij het ontwikkelen van ons bedrijf, het vertellen van ons verhaal. We koesteren de plek waar ons netwerk begonnen is en hopen nog lang binnen het NON te blijven.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl