NON Netwerkborrel 3 april afgelast

Netwerkborrel 3 april afgelast!

De huidige maatregelen in verband met de Corona-crisis heeft ons doen besluiten de komende netwerkborrel van 3 april af te gelasten.
Het eerstvolgende evenement is de Eet & Weet op 15 april. We houden de situatie in de gaten en zullen hierover later beslissen. Via e-mailing, onze website en social media-kanalen, blijven we je op de hoogte houden.

Het is een bizarre situatie waarin we ons momenteel bevinden. Eén die zeker zijn weerslag zal hebben op veel, zo niet alle ondernemers. Als vereniging willen we onze steun uitspreken aan al onze leden en andere ondernemers in deze moeilijke tijd. Juist nu is een netwerk van groot belang en kunnen we elkaar bijstaan.

Maak gebruik van het NON-netwerk en ondersteun elkaar. Via moderne middelen als Whatsapp, Skype, Zoom en social media, zoals de NON ledencommunity op Facebook en op LinkedIn, kun je elkaar hulp bieden, tips en ideeën uitwisselen en gewoon contact houden met elkaar. En natuurlijk gewoon via de telefoon.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte, gezondheid en veerkracht!

Met vriendelijke groet,
Het NON Bestuur & Commissie

Bestuur: Annemieke Brouwer, Peter Tergau, Natasha Ioppi en Huub Hoogeveen
Commissie: Maik Passchier, Peter Bakkum, Ingrid Scholtheis, Cindy Talma, Sander van Staveren, Rienke Bulsink, Nicolette Ligthart

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl