The Colour Kitchen namens borrelsponsor Peter Tergau

De sponsor van de borrel op vrijdag 2 november 2018, Peter Tergau, staat zijn plekje in het spotlicht dit keer graag af aan The Colour Kitchen:

Geen talent mag onbenut blijven, daar staat The Colour Kitchen voor. In Alkmaar krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om dat talent te ontplooien bij het restaurant in de Rabobank.

Bij The Colour Kitchen in Alkmaar volgen leerlingen een erkende opleiding tot horeca-assistent niveau 1. Deze opleiding duurt een jaar en vervolgens worden leerlingen ondersteund bij het zoeken naar duurzaam betaald werk. Gedurende de opleiding is er intensieve begeleiding door een coach. Naast het reguliere opleidingsprogramma, kan er ook maatwerk geleverd worden.

Daniëlle Vreeswijk is coach bij The Colour Kitchen in Alkmaar en vertelt waarom juist deze aanpak van groot belang is. “Door altijd te denken in mogelijkheden en kansen in plaats van beperkingen of belemmeringen, halen we het meeste uit onze leerlingen. Wij kijken naar hun talenten en vaardigheden en bieden daadwerkelijk de ruimte voor de ontwikkeling.” Er wordt gewerkt aan allerlei vaardigheden: communicatieve- en werknemersvaardigheden, maar bijvoorbeeld ook hoe je met stress omgaat op de werkvloer. Zodat leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot échte horecaprofessionals. Jaarlijks zijn er twee instroommomenten, een in maart en een in september.

Voor het opleidingsprogramma dat start in maart zijn nog enkele plekken beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in The Colour Kitchen of wil je je aanmelden voor een van de opleidingen? Neem snel contact op met Daniëlle Vreeswijk via: daniëlle.vreeswijk@thecolourkitchen.com voor een eerste kennismaking.

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl