Bedankt NON

Tijdens de ALV op 12 maart 2019 werd de NON wisseltrofee uitgereikt aan Ineke Aronds, als meest trouwe lid. Zij gaf een mooie speech over haar ervaringen met Het NON, die wij hier graag delen:

 

23 jaar netwerken bij het NON, dat is zeker een mijlpaal!
Hoe komt het eigenlijk dat ik al zo lang lid ben?

Door de tijd heen ben ik al lid geweest van vrouwennetwerken, dorpse netwerken, wereldse netwerken maar het NON blijft. (komt dat misschien door de katholieke opvoeding?)

Over de jaren heen ook al veel gedaan, steigerbouwbedrijf begonnen en verkocht, betonplatenfabriek begonnen en weer verkocht, kind gekregen en dat is er nog.
Aannemersbedrijf grond, weg- en waterbouw begonnen en tegelijkertijd de kunsthandel opgestart. Dus al die tijd lekker bezig geweest en al die tijd ook de bijeenkomsten van het NON bezocht.

Altijd gezellig, boeiend en interessant. Wat verhelderend als je er achter komt dat iedereen in grote lijnen dezelfde problemen heeft en dat je erover kan praten en dat er ook oplossingen komen. Hierdoor kreeg ik ook nieuwe ideeën en inspiratie.

Ondertussen kwam de internetrevolutie. Aanpassen en meebewegen dus.
Wij als NON leden werden overvoerd met cursussen, mobiel, Facebook, LinkedIn, en al die andere Social Media platvormen.

Maar wat nog veel belangrijker is, is de knowhow van de leden. Zodra ik hulp nodig heb kijk ik eerst in de ledenlijst van het NON. Samenwerken is dan nog leuker.
Mijn website is geregeld door MoreEaze, mijn huisstijl is ontworpen door Impulsar, mijn teksten worden geschreven door Brus tekst. De videootjes met De minuut van Ineke, zijn gemaakt door VidiJop. Mijn pijntjes worden weggewerkt door de Bowen therapie van Karin, financiële perikelen door verschillende accountants enz. enz.
Echt, het is een aanrader om eerst in de ledenlijst van de NON te kijken.

Inmiddels groeit de handel via internet, ook de kunsthandel.
Als 1 pitter de laatste paar jaar heb ik dat alles goed kunnen oppakken, ook dankzij Het NON.

Daarom dus, hou ik het zo lang uit bij jullie.

Dank je wel , Ineke Aronds

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl