Borrelsponsor 3 mei 2019: Maik Passchier

AMA wordt …..

AMA bestaat met haar dienstverlening inmiddels ruim  12 jaar! In al die jaren heb ik veel bedrijven mogen helpen met allerlei verschillende onderwerpen als RI&E’s, opslag en veilig gebruik van gevaarlijke stoffen, afvalpreventie, bestemmingsplannen, milieuvergunningen, etc. Tijdens deze periode heb ik ook veel werkplekonderzoeken uitgevoerd, het directe contact met medewerkers is en blijft erg leuk!

Tijdens deze werkplekonderzoeken kreeg ik geregeld de vraag waar mijn klanten de hulpmiddelen die ik adviseerde kon krijgen. Dat resulteerde zo’n drie jaar geleden in het lanceren van www.ergowebshop.nl, een webshop met kwalitatief hoogwaardige producten om klachten als gevolg van kantoorwerkzaamheden te verhelpen en voorkomen. In die periode ben ik ook veel kantooromgevingen tegen gekomen waar ik helaas niet alles op kon lossen. Denk bijvoorbeeld aan klimaat, geluid, ontspanning, goed kunnen werken met IT-systemen of het goed organiseren van de werkprocessen zodat er efficiënter gewerkt kan worden.

Nu zo’n drie jaar later is het tijd voor een de volgende stap, AMA en Ergowebshop komen min of meer samen in de projectinrichting! Hoe dan? Door de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van arbeidsomstandigheden en het werken met mensen ben ik ervan overtuigd dat het inrichten van kantoor en werkomgevingen veel beter kan dan tot nu toe veelal gedaan wordt! Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat er veel aspecten zijn die tijdens of bij de voorbereidingen van het ontwerpen of inrichten van een werkomgeving over het hoofd worden gezien. Samenwerken met de juiste partners is een andere sleutel tot het succes (sommige leden van het NON weten hier al meer over!) ben ik ervan overtuigd dat de projectinrichting zoals ik/wij die uit ga voeren naar een hoger niveau kunnen brengen. Het uiteindelijk doel is om aan het einde van het project te kunnen zeggen.

Een uitbreiding als deze vraagt ook om een andere bedrijfsvoering, vanaf 1 mei huur ik aan de Berenkoog bij De OndernemersTuin een kantoor. Deze is ingericht als ‘working showroom’, dat betekent dat alles wat je ziet ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Ben je nieuwsgierig wat dit dan precies inhoudt, kom dan gerust langs zodat je zelf kan ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van werkplek- en kantoorinrichtingen!

Deze uitbreiding is feitelijk een verdieping van de werkzaamheden van AMA. Het vervelende is alleen dat AMA staat voor Arbo en Milieuadvies, daar komt de projectinrichting in het geheel niet in naar voren. Daarom heb ik besloten dat het ook tijd is voor een nieuwe naam!!!!
Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe naam? Kom dan vrijdag 3 mei naar de borrel, daar zal ik de nieuwe naam onthullen en ook vertellen waarom deze nieuwe naam eigenlijk heel logisch is.

 

Maik PasschierAMA en Ergowebshop

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl