Nieuw jaar vroeg begonnen

Met de eerste netwerkborrel van 2020 voor de deur blikken we nog kort terug naar het nieuwjaarsontbijt. Het jaarlijkse moment van het NON om de beste wensen over te brengen aan mede-ondernemers en een nieuw jaar van inspiratie in te luiden. Afgelopen 8 januari kwamen we samen bij restaurant Gewoon Lekker in Heerhugowaard om op een mooie en gezellige manier het jaar in te luiden.

Dit ondernemersjaar zal in teken staan van groei. Voorzitter Annemieke Brouwer introduceerde het thema met een persoonlijke anekdote over hoe groei overal om ons heen te vinden. In de natuur, in onze sociale omgeving en in ondernemerschap. Daarnaast deelden Maik Passchier en Peter Bakkum namens de Commissie hun idee├źn over het thema en namen ze de aanwezigen met enthousiasme mee door de indrukwekkende evenementenkalender van dit jaar.

Het bleef zeker niet bij speeches. In een gezellige setting vulden de tafels zich met smakelijke ontbijtjes en de ruimte zich met inspirerende netwerkgesprekken. Nieuwe leden en oud-bekenden ontmoetten elkaar en al tijdens dit eerste evenement waren de eerste tekenen van groei al zichtbaar in de vorm van nieuwe connecties en het delen van ervaringen.

We danken alle aanwezigen voor hun komst en we kijken uit naar de volgende netwerkbijeenkomst op 7 februari!

Secretariaat het NON
p/a Omring 16
1702 NA Heerhugowaard
Tel. (06) 21 84 22 89
info@hetnon.nl

bankRabobank – (Hoofdsponsor)
Postbus 133
1800 AC Alkmaar
Tel. (072) 567 45 00
www.rabobank.nl